2777
2789
عنوان

***تاپیک خانمهای باردار شیرازی***

| مشاهده متن کامل بحث + 8392 بازدید | 61 پست

قسمت دوم

دکتر خودم، دکتر هادی باقری بود که خدا واقعا خیرش بده. عجب مرد خوب و با سوادی هست.

هفته ۱۸ فرستادم سونوی انومالی. رفتم پیش دکتر شکراللهی همه چیز خوب بود فقط گفت رشد دست و پا  یک هفته عقبه که فعلا مهم نیست اما دو هفته دیگه سونو بده که عقب تر نیوفته. دو هفته بعد رفتم پیش دکتر فرزانه صحرائیان، بهم گفت رشد دست و پا ۱۳ روز عقبه و دوباره دو هفته دیگه بیا. دیگه کم کم داشتم نگران میشدم. دکتر زنان خودم که دکتر باقری بود گفت اینا اغلب سرشتی هست و اندازه دست و پا مهم نیست اما اگه نگرانی میتونی دوباره بری سونو. دوباره دو هفته بعد رفتم سونو دکتر صحراییان، باز هم رشد دست و‌پا عقب تر افتاده بود، جوری که‌گفت حتما برو مشاور ژنتیک بعد هم احتمال داد بچه آی یو جی آر باشه. با اعصاب خورد رفتم پیش دکتر باقری. بهم گفت آی یو جی آر محاله که باشه چون اندازه شکم رو که با متر میگیرم خیلی هم خوبه. گفتم یعنی نرم دیگه سونو؟ گفت نه! گفتم مشاور ژنتیک هم نمیخوام برم. گفت همون بهتر که نری، نرووووو .....(اینم بگم که هفته ۱۸ دکتر شکراللهی پیشنهاد اکو قلب جنین هم داده بود که دکتر باقری لازم نمیدونست اما چون خودم نگران بودم رفتم پیش دکتر عجمی اکو قلب، که همه چیز خوب بود).....

خلاصه خدا خیر دکتر باقری بده که نذاشت دیگه برم سونو. فقط ماه آخر بارداری رفتم سونوگرافی فرا پرتو...میدونستم دست و پای کوتاه در انتظارمه....وقتی رفتم بهم گفتن ۱ ماه رشد فمور پا از سایر اعضا کمتره....فقط و فقط گریه میکردممممم میگفتن یا دیسپلازی استخوان داره یا ذاتا ریزه میزه هست...

رفتم پیش دکتر باقری، اینقدر ریلکس بود که خدا میدونه، دوباره گفت اینا سرشتیه و بچه خوبه خوبه..

خلاصه اینکه من زایمان کردم و دخترم نه دیسپلازی استخوان داشت نه ریزه میزه بود. وزنش ۳ کیلو ۳۵۰، قدش هم ۵۱.

یعنی واقعا از دکتر باقری راضی بودم. چون در این بین از ترس یه دکتر زنان معروف خانم هم رفتم (حالا اسم نمیارم) اون هی میگفت سونو برو، اکو قلب حتما بده، لازم شد آمنیوسنتز هم باید بری......

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
بچه ها دکتر طرلان زمانپور برای سونو چطوره؟میخوام بزن ان تی نمیدونم کجا برم دکتر صحرائیان هم بهم پیش ...

داستان بالای منو بخون. من ۲ بار پیش فرزانه صحراییان رفتم. نمی گم بده اما از این کار بدم میومد که میگفت یه مبلغی باید بریزی به حساب و بعد وقت میداد. یه بارش نزدیک ۳ ساعت طول کشید تا رفتم داخل و با شکم گنده خیلیییی معطل شدم. ضمن اینکه احتمال آی یو جی آر داده بود که دکتر زنانم گفت محاله آی یو جی آر باشه.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داستان بالای منو بخون. من ۲ بار پیش فرزانه صحراییان رفتم. نمی گم بده اما از این کار بدم میومد که میگ ...

الهی شکر که بچه ات سالمه والا نمیدونم کجا برم .ادیب هم میگن این اواخر چند مورد اشتباه داشته یه خانوم هم گفت پایدار به اشنامون گفته سندروم هست اشتباه کرده زمانپور هم میگن با دکترهای زنان پورسانتی کار میکنه😣نمیدونم کجا برم دوستم میگه بیا مژده حسینی اون دوستم میگه برو پویا خرد😭😭😭😭

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞
من احتمالا پیش ادیب برم خیلی تعریفشو شنیدم

ادیب هم میگن اخیرا خیلی سوتی داده

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞
وای راست میگین ؟

آره بابا واسه همین دیگه خسته شدم از بس پرسیدم سونو کجا برم

الهی شکر که بچه ات سالمه والا نمیدونم کجا برم .ادیب هم میگن این اواخر چند مورد اشتباه داشته یه خانوم ...

برو اديب عاليه، از طرف علوم پزشكى تاييد شده يعنى هر سونويى كه مشكل داشته باشه ما براى تاييد ميفرستيم پيش ايشون

برو اديب عاليه، از طرف علوم پزشكى تاييد شده يعنى هر سونويى كه مشكل داشته باشه ما براى تاييد ميفرستيم ...

خب پس اینا که میگن اشتباه کرده چی؟😕

زمانپور رو نشنیدی؟تو ساختمون کیمیا سر صورتگر