2777
2789
عنوان

ایا کارشناس تغذیه دکترررررره؟؟

218 بازدید | 30 پست

چرا ب یکی ک ۴سال درس خونده لیسانس

هی میگن خانوم دکتر خانوم دکتر🙄🙄

چون تو مطبه 

جو بدیه که از نزدیکاتم باشه

و رشته تورو نادیده بگیرن..

من حقوق ام ک خیلی سخت تر از تغذیه ست

چرا ادما رو با رشته شون میسنجن؟؟؟؟؟😞

زخم‌هایش را بوسید و از خودش بابت تمام آن‌ها عذرخواهی کرد،  زندگی‌اش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴

فکر کردی خوبه مثلا؟منم علوم آزمایشگاهی خوندم توبیمارستان کار میکنم همه میگن خانم دکتر آدم اعصابش خورد میشه اتفاقا

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐 بله دکتره تغذیس دیگه  ماماهم چارساله ولی دکتره حسود نباش

۴سال دکتر محسوب میشه؟؟

اونم با لیسانس

خیر میشه مشاور میشه کارشناس

حسادت نیس بزرگ کردن بعضی ادماست😉

زخم‌هایش را بوسید و از خودش بابت تمام آن‌ها عذرخواهی کرد،  زندگی‌اش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴
من تغذیه میخونم مدافعشونما 😂😂😂😂😂

😃😃 دعوا نداریم ک😂😂

فکر کردی خوبه مثلا؟منم علوم آزمایشگاهی خوندم توبیمارستان کار میکنم همه میگن خانم دکتر آدم اعصابش خور ...

واقعا اعصابت خرد میشه😁😂

خوبه ک تو جمع خاننوم دکتر اینو بده خانوم دکتر اینو گفت

۴سال دکتر محسوب میشه؟؟ اونم با لیسانس خیر میشه مشاور میشه کارشناس حسادت نیس بزرگ کردن بعضی ادماست ...

حالا اینکه خوبه به دانشجوی اتاق عملم میگن دکتر😐😂

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

اره خداییش منم میرفتم مرکز تغذیه همه دکتر دکتر میکردن😁

😁 عع شما هم تغذیه خوندی