2777
2789
عنوان

یه خواب خیلی عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 25 پست
گفت خوبی دیشب خوابت رو دیدم گفتم ااا چه جالب منم خوابت دیدم  گفت چی  بهش تعریف کردم. گفت ...

ووووويييي😳😳😳😳

موهاي تن منم سسسيخ ششد

حتما برات خيررررو پر بركته اين خواب😍😍😍

جفتمون بهتره بريم اپيلاسيون الان ك موهام سيخ شد فهميدم😂😂😂

یعنی یه شب عین هم خواب دیدیم که اونم کنار دریا هس منم کنار دریا 

اصلا هم خیلی باهم حرف نمی‌زنیم دیر به دیر شاید من برای عکس بچش لایک بفرستم 

ولی من ازش یه مانتو گرفتم تو خواب. 

بنظرتون تعبیرش چیه 

اون الان یه دختر داره 

من دیدم دوتا دختر یه پسر 

🎀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🎀 خدایا هیچی فقط دوتا سقط داشتم.... راضیم به رضای خودت خدای مهربونم توکل به خودت (مرداد98) 🎀2 سال از نوشته سبز رنگم میگذره خدای مهربونم خدای بزرگ کاش اونموقع ها که گله میکردم از رحمتت و عظمتت ناامید نمی‌شدم ولی شکرت که سریع به خودم اومدم و همیشه شکرگذار حکمتت بودم و تمام تلاشمو کردم  همه راه هارو رفتم و دیگه باقی کارو سپردم بخودت فقط خودت گفتم خدایا من همه کار کردم دیگه خودت هرچی صلاح میدونی همون بشه هرچیییی خودت میخوای خدای خوبم من دیگه همه جوره تلاش کردم حالا منتظرم ببینم تو چی میگی... میدونی تو بهم چی گفتی؟ گفتی بنده من حالا که سپردی بهم خوشحالت میکنم.... آره خدای مهربون خوشحالم کردی نتیجه زحمات و تلاشم و همه حسرت های تو دلمو و همه همه همه رو دادی بهم آخه من گفته بودم هرچی خودت بخوای تو هم واسم خوبشو خواستی میدونستم خدای من بهترین صلاح رو برام میخواد. ثابت شد دیگه از این ببعد میگم خدایا تو برای زندگیم هرچی صلاح هس بخواه هرچی خیر و صلاحه برام بخواه خدای خوبم راضیم به خواسته خودت که بهترین ها رو برای بنده هات میخوای.(فروردین 1400) درنهایت بازم تا آخر عمر توکل بخودت و امید به خودت... خدایا شکرت دوستت داریم.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون مانتوعه گشاد بوده مانتو حاملگی بوده اون بچه هام بچه های توان تفسیر من از خوابتون    

واقعا خدا کنه 

تازه دوماهه سقط دومم رو کردم. خیلی شبا با آه میخوابم. همش میگم خدایا دلم ازت گرفته چرا پسرمو گرفتی چرا دوتا بچه مو گرفتی اخه بچه دومم رو دادم آزمایش سالم سالم بود پسر بود همه چیش تشکیل شده بود 

خیلی دلم گرفته از خدا یه بچه سالم سالم ایست قلبی کنه اخه چرا 

هرشب با خدا حرف میزنم بهش میگم دلم ازت گرفته میتونی بچمو نگه داری قدرتشو داشتی ولی نکردی بعد میخوابم 

🎀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🎀 خدایا هیچی فقط دوتا سقط داشتم.... راضیم به رضای خودت خدای مهربونم توکل به خودت (مرداد98) 🎀2 سال از نوشته سبز رنگم میگذره خدای مهربونم خدای بزرگ کاش اونموقع ها که گله میکردم از رحمتت و عظمتت ناامید نمی‌شدم ولی شکرت که سریع به خودم اومدم و همیشه شکرگذار حکمتت بودم و تمام تلاشمو کردم  همه راه هارو رفتم و دیگه باقی کارو سپردم بخودت فقط خودت گفتم خدایا من همه کار کردم دیگه خودت هرچی صلاح میدونی همون بشه هرچیییی خودت میخوای خدای خوبم من دیگه همه جوره تلاش کردم حالا منتظرم ببینم تو چی میگی... میدونی تو بهم چی گفتی؟ گفتی بنده من حالا که سپردی بهم خوشحالت میکنم.... آره خدای مهربون خوشحالم کردی نتیجه زحمات و تلاشم و همه حسرت های تو دلمو و همه همه همه رو دادی بهم آخه من گفته بودم هرچی خودت بخوای تو هم واسم خوبشو خواستی میدونستم خدای من بهترین صلاح رو برام میخواد. ثابت شد دیگه از این ببعد میگم خدایا تو برای زندگیم هرچی صلاح هس بخواه هرچی خیر و صلاحه برام بخواه خدای خوبم راضیم به خواسته خودت که بهترین ها رو برای بنده هات میخوای.(فروردین 1400) درنهایت بازم تا آخر عمر توکل بخودت و امید به خودت... خدایا شکرت دوستت داریم.... 
واقعا خدا کنه  تازه دوماهه سقط دومم رو کردم. خیلی شبا با آه میخوابم. همش میگم خدایا دلم ازت گر ...

عزیزممممم

من ک تفسیر خواب بلد نیستم ولی اینارو ک تعریف کردی اولین چیز این اومد تو ذهنم نوشتم

دعا میکنم ک معنی خوابت همین باشه زوده زود نی نی خوشگل و سالمتو بغل کنی 

واقعا خدا کنه  تازه دوماهه سقط دومم رو کردم. خیلی شبا با آه میخوابم. همش میگم خدایا دلم ازت گر ...

تو تعبیر خواب لباس برای مردا به معنی سرمایه و روزیه وبرای زن نشانه دین و فرزند اوری 

در زمانه ای که همه دروغ می گوییند بهترین کار سکوت است 😔🤐
    عزیزممممم من ک تفسیر خواب بلد نیستم ولی اینارو ک تعریف کردی اولین چیز این اومد ...

مرسی عزیزم 

آدم با انرژی مثبت و جذب چیزای مثبت بهش میرسه 

تو تعبیر خواب لباس برای مردا به معنی سرمایه و روزیه وبرای زن نشانه دین و فرزند اوری 

😍😍😍یعنی خدا جواب منو هم تو خواب خودم هم خواب دوستم بهم داده 

خیلی ازش خواستم بهم نشون بده 

😍😍😍یعنی خدا جواب منو هم تو خواب خودم هم خواب دوستم بهم داده  خیلی ازش خواستم بهم نشون بده&n ...

دلتو از خدا پاک کن اگه دوتا دختر بوده یه پسر شاید دوتا سقط کی داشتی هر دوتا پسر بوده انشاالله یه دختر به دنیا می اری جنسیت تو خواب برعکسه لباس در تعبیر متفاوته بزن گوگل سرچ کن 

در زمانه ای که همه دروغ می گوییند بهترین کار سکوت است 😔🤐