2777
2789
عنوان

نی نی دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 18 پست
وای خداکنه.  ممکنه کیست داشته باشم؟

بله ممکنه 

کیست یا تنبلی تخمدان 

البته اکه کیست داشته باشی تو پریودات خیلی اذیت میشی من که قبلا داشتم دل دردای شدید میشدم بعد که کیستم خوب شد دردا هم کم شد

🌸
چرا داشتم خودمم اصلا احتمال بارداری نمیدم ولی هی بهم میگن با این سوزنه  باید میشدی دیگه

ن بابانیستی من الان 37روزه عقب انداختم آزدادم منفی بودبمنم آمپول پروژسترون داده گف عفونت داری.نترس میشی آمپول تایکهفته بعدش میشی

گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد...خدایاتودلیمابخودت سپردمش😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ممکنه  کیست یا تنبلی تخمدان  البته اکه کیست داشته باشی تو پریودات خیلی اذیت میشی من ...

چون قبلا هم کیست داشتم احتمالش میدم. خیلی ممنون از راهنمایی هات

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
ن بابانیستی من الان 37روزه عقب انداختم آزدادم منفی بودبمنم آمپول پروژسترون داده گف عفونت داری.نترس م ...

ممنون از راهنماییت

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨