2777
2789

سلام دوستای عزیزم من تازه واردم زیاد بلد نیستم چی بگمو چکار کنم.ولی دخترمو میبرم کلاس زبان الان ترم دومشه خیلی چیزاااا یاد گرفته خیلیم علاقه داره ولی فهمیدم که تو این سه ماه دوتا کتاب ک خریدم براش هی دارن مرور میکنن در صورتی که دخترم همه رو بلده .معلمشون میگه تا یه ترم دیگه باید مرور شه منم دودل شدم میگم اخه بیخودیه وقتی بلده میره اونجا فقط نقاشی میکشه 😥😥😥باباشم دخالتی نمیکنه ..حالا ببرمش یه اموزشگاه دیگه یا کلا نره بهتره؟؟؟؟اگه اوموزشگاه خوب تو اراک بلدید بگید ممنونتون میشم دوستان😘

نه ادامه بده تکرار باعث میشه ملکه ی ذهنشون بشه بعد یکسال دیدی پیشرفتی نکرد  اونوقت جاشو عوض کن

درسته اخه بعضزا میگن بزار بازی کنه بچگی کنه .منم الان ترمی۲۳۰جیدم بخدا اگه قرار باشه بازی کنه با ماهی40 تومن میره باشگاه..بخدا گیج شدم دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم مدرس هستم اما مخالف رفتن کودک به کلاس زبان هستم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
من خودم مدرس هستم اما مخالف رفتن کودک به کلاس زبان هستم

عزیزم میشه یه توضیح کوچیک بدی که چرا مخالفی.من همین یه دخترو دارم تصمیم دارم که بهترین تصمیمارو براش بگیرم که جوفق بشه

درسته اخه بعضزا میگن بزار بازی کنه بچگی کنه .منم الان ترمی۲۳۰جیدم بخدا اگه قرار باشه بازی کنه با ماه ...

اخه یاد گرفتن زبان منافاتی با بچگی نکردن نداره 

آموزش باید از کوچیکی شروع بشه

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
اخه یاد گرفتن زبان منافاتی با بچگی نکردن نداره  آموزش باید از کوچیکی شروع بشه

پس بنظرم بهتره که اموزشگاهشو عوض کنم چون خودش خیلی علاقه به زبان داره خیلی زودم یادمیگیره بچم

میشه دلیلشو بگی؟

چون ی چیز هزار بار برای کودک تکرار میکنن اگه همین باشه که خیلی خوبه.متاسفانه اموزش زبان تو ایران از پایه غلط.و بچه هارو تو کلاس فقط با نقاشی و بازی سرشون گرم میکنن.مادرای بدبختم فقط پولشون هدر میره از هر 100 تا کودک به جرات میتونم بگم ققط یکی اونم با کمک خانواده ممکنه پیشرفت کنه

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
عزیزم میشه یه توضیح کوچیک بدی که چرا مخالفی.من همین یه دخترو دارم تصمیم دارم که بهترین تصمیمارو براش ...

دلیلش گفتم.من خودمم دختر دارم.ترجیح میدم بفرستم کلاس شنا و موسیقی تا روحش آروم باشه.شنا هم که کلا لازم ی خانوم بلد باشه در حد حرفه ای.

دلیلش گفتم.من خودمم دختر دارم.ترجیح میدم بفرستم کلاس شنا و موسیقی تا روحش آروم باشه.شنا هم که کلا لا ...

بله کاملا صحیح عزیزم..ولی دوس داشتم وقتی رفت اول یا دوم راهنمایی خودش بتونه تدریس کنه😥