2777
2789
😂😂😂نه عزیزم کافر چیه 

نمیدونم والا اخه ما بخاطر همین طلبه بودن همسرم با خانواده های طلبه خیلی رفت و امد داریم یکی از خانوماشون ک اون خانومه خودش طلبه بود راجب این قضیه میگفت ک حتی ده روزم نیست و باید به تعداد روزای پریودی خودت حساب کنی ینی اگه شش روزه پاک میشی بعد زایمان تا شش روز خونریزی حساب میسه و بعدش باید بخونی...

یا مثلا روسری رنگ روشن اصا سر نمیکنن و میگن کراهت داره خانوم روسریش رنگ روشن باشه و جلب توجه و حوزشونم راه نمیده با پوشش روشن و ........

خیلی چیزای دیگه ک میگفتن بهم و من واقعا دهنم باز میموند

سر اون گاهی فکرمیکنم من کافرم و اصا هیچی حالیم نمیشه😑😑😑

مـَن مطمینــم تــــو هــوامو داری ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه اینکارو کرد واقعا؟ یعنی اگه مثلا تا دوماهم خونریزی داشتم ایراد نداره این کار؟

والا عزیزم اون کاری که من اون زمان پرسیدم و انجام دادم این بود . چون تنها خونی که نماز و روزه نداره خون حیض هستش ‌ بعد از اون دیگه خون حیض نیست . یعنی بعد از ده روز . و نماز و روزه داره . اما یه پیشنهاد چون مسائل شرعی مهمه و دینش به گردن ادم میمونه شما یه جا تلفن کن بپرس .یه کدوم از دفاتر مراجع یا اگر مرجع داری خودت.