2777
2789
عنوان

گرفتگی عضلات کتف و شانه

23674 بازدید | 17 پست

سلام به همه،دوستان ۱۵ روزیه که عضلات کتف و شونه ام گرفته ۲ بار آمپول متوکاربامول تزریق کردم کلی قرص باکلوفن،ناپروکسن،دیکلوفناک برای رفع گرفتگی خوردم،دو بار دکتر رفتم اما بی فایده بود،اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم کمکم کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ریلکس باش  خودش خوب میشه .ی پماد ویشکا بزن شاید بهترش کنه .من خودم اینطور شدم بیست روز شد ...

دردش خیلی رو اعصابمه،یه تیکه از کتفمو انگار چاقو فرو میره واقعا دردش عذاب آوره

دردش خیلی رو اعصابمه،یه تیکه از کتفمو انگار چاقو فرو میره واقعا دردش عذاب آوره

پماد ویشکا خیلی عالیه بزن بعد کیسه آب جوش بذار پشتت خوب میشه .درکت میکنم .کیسه آب جوش بذار ب مبل تکیه بده بهش 

پماد ویشکا خیلی عالیه بزن بعد کیسه آب جوش بذار پشتت خوب میشه .درکت میکنم .کیسه آب جوش بذار ب مبل تکی ...

ممنون عزیزم،اتفاقا ویشکا هم دارم اما نزدم کیسه آب گرمم امتحان نکردم اونم امتحان میکنم ممنون گلم❤

سلام‌دوستان برای گرفتگی عضلات یا گره ای عضلانی که عصبی هستن‌اغلب یا ناشی از فشار کاری بهترین روش که خودم امتحان کردم و نیازی به دکتر و فیزیوتراپی نیست ماساژ و بادکش درمانی به همراه روغن هستش باید اون نقطه رو هر روز روغن بزنید و ابتدا به صورت سطحی و بعد عمقی ماساژ بدین می تونید از یه ملاقه چوبی استفاده کنید خودتون یا فرد دیگه ای من‌قبلا دچار گرفتگی شده بودم فیزیوتراپی رفتم نتیجه نداد پولهامو فقط دور ریختم بعد رفتم تو یه مطب طب سنتی ماساژ و بادکش درمانی بهتر شدم و با شیوع کرونا خونه نشین شدم و خودم شروع کردم به ماساژ اون‌ نقطه ها البته بگم که باید صبور باشین و هر روز ماساژ بدین بصورت  عمقی و آرام  بعد از مدتی حس می کنید اون نقطه نرم‌شده 

من کتف سمت راست یه تیکش درد میکنه یعنی نفس عمیق که میکشم درد میگیره البته همیشه نه گاهی

سلام درد شما خوب شد. من پشت کتف راستم درد شدید دارم تیکه پایینش که نمیتونم دستامو هم بلند کنم. و حتی نفس عمیق رو حبس کنم بازم نمیتونم. به نظرت درد من برای چیه؟؟؟؟؟؟؟

من از نسل زنهای تکراری نیستم من همان نسل تافته ی جدا بافته ام♥️♠️♦️♣️