2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان2

159 بازدید | 21 پست

دوستایی که تو این دوماهونیم در جریان پست قبلیم بودن، اومدم بگم که بالاخره آمپول پروژسترون اثر کرد و بعد این مدت طولانی دیشب پریود شدم. البته خونریزی خیلی کمه ولی خیلی بی حالمو و بدنم درد داره.

تو این مدت هر چی بگیر خوردم، 

هر روز ناشتا یه لیوان آب ولرم با یک قاشق عسل و سیاه دونه

بعد از ظهرا رازیانه و تخم شوید میخوردم.

از بعد دوتا آمپول پروژسترون هم روزی دوتا متفرمین خوردم

ورزش و پیاده روی رو هم زیاد کردم رژیمم گرفتم

دکتر دوفاستون داده که دو هفته بعد از این که پریودم شروع شد بخورم تا پریود بعدی،

حالا به نظر شما با این شرایط اگر اقدام هم اشته باشم ممکنه بارداری اتفاق بیوفته؟

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس نداشته باش  درست میشه

انشالله

اگه تجربه ای دارید بهم بگید. نمیدونم با دارو مشکل نداره اقدام کنیم؟

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...

تخمدان پلی کیستیک یه بیماری ارثی که فقط باید کنترلش کنی بهترین راه کنترلش ورزش و پایین نگه داشتن وزن من از ۱۷ سالگی تشخیص دادن که پلی کیستیک هستم ولی هیچوقت دارو نخوردم و طبیعی هم باردار شدم استرست رو هم کم کن چون اونوقت نتیجه عکس میگیری

تخمدان پلی کیستیک یه بیماری ارثی که فقط باید کنترلش کنی بهترین راه کنترلش ورزش و پایین نگه داشتن وزن ...

خوب من از تیر ماه تا حالا پریود نشده بودم. برای همینم دارو بهم داد دکتر، 

اگر اضافه وزن داری کاهش وزن کمکت میکنه  و پریودت درست میشه

آره واسه همین رژیمو ورزش و پیاده روی رفتم این چند هفته

انشالله اگه تجربه ای دارید بهم بگید. نمیدونم با دارو مشکل نداره اقدام کنیم؟

والا دکترم گفت با متفورمین اقداام نکن 

شمارو نمیدونم 

شما امپول ازاد سازی اینا استفاده میکنید؟

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫 
والا دکترم گفت با متفورمین اقداام نکن  شمارو نمیدونم  شما امپول ازاد سازی اینا استفاده م ...

من پروژسترون دوتا زدم که پریود بشم چون قطع شده بود. متفرمینم داد بهم. نگفت اقدام نداشته باشید.

آره واسه همین رژیمو ورزش و پیاده روی رفتم این چند هفته

چند هفته خوبه اما نیاید رهاش کنی مدام پیاده روی و ورزشهای شکمی که شکم اب بشه و یوگا و همچنین کنترل استرس بعد نتیجشو میبینی توی سونو کلا اثار پلی کیستیک محو میشه و پریودت منظم میشه و یک روز دیر یا زود نمیشه 

چند هفته خوبه اما نیاید رهاش کنی مدام پیاده روی و ورزشهای شکمی که شکم اب بشه و یوگا و همچنین کنترل ا ...

من همیشه ورزش میکنم پیلاتس میرفتم و پیاده روی هم داشتم بازم این مشکل پیش اومد حالا ولی میزان پیاده رویمو بیشتر کردم.