2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 35 پست
عزیزم هنوز جنین تشکیل نشده که دنبال جنسیت باشی..بعدش اصلا به ویار واینچیزا نیست جنسیت

چرا دقیقا من سر دخترم خیلی بد ویار بودم نه ماه ویار داشتم تازه سر اون یک روز بعد پری بتا ۵۰بود اصلا نفس تنگی نداشتم گرمایی هم نبودم

ینی‌ چی‌جنسیت تشکیل نشده  جنسیت همون لحظه لقاح مشخصه

درسته جنسیت لحظه لقاح مشخص میشه..ولی تواین هفته هایه توده سلوله که بهش میگن رویان وتا هفته 9همینه..بعد اون میشه جنین..

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازهمون لحظه لقاح جنسیت جنیین معلوم هستش که میخواد دختر بشه یا پسر

عزیزم اینو میدونم  من منظورم رو توضیح دادم بخون

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..

احتمالا پسرچون من بچم دختر بود فقط شیرینی خوردم نه ماه حتی برنجم نخوردم حالم بد میشد ترشی روکه دیگه نگو میمرم هنزم بهش فکگفتم میکنم

گرنگه دارمن آناست که من میدانم شیشه راهم بغل سنگ نگه میدارد.
چرا دقیقا من سر دخترم خیلی بد ویار بودم نه ماه ویار داشتم تازه سر اون یک روز بعد پری بتا ۵۰بود اصلا ...

خب عزیزم شما میگی سر دخترم بد ویار بودم..ولی منکه بچم دختره اصلا معنی ویار رو نفهمیدم..چون هیچ مشکلی نداشتم تاالان..پس به پسر ودختر بودن نیست..بستگی به بدن هر فرد داره ..ختی ممکنه از یه بارداری تا بارداری بعد کلی فرق داشته باشه

احتمالا پسرچون من بچم دختر بود فقط شیرینی خوردم نه ماه حتی برنجم نخوردم حالم بد میشد ترشی روکه دیگه ...

نمی‌دونم شاید اما اگه دختر باشه دختر اولم خواهر داره خواهر خیلی خوبه من خودم نداشتم