2777
2789
عنوان

کسی از کرم دست ساز استفاده کرده؟!!

151 بازدید | 17 پست

سلام خانوما

یه ارایشگاهی هست نزدیک خونمون بعد از گرجستان کرم دست ساز میاد واسش برای جای جوش و لک هستش

یکی از اشناها استفاده کرده بود راضی بود

صبح میخوام برم بخرمش

کسی تاحالا تجربه ای داشته؟

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نههههه بهیییچچ عنوان ....بزنی خودت پوستت رو نابود کردی..

عزیزم کورتون داره و کلی مواد مضر و توشرلیط غیراستاندارد وغیرازمایشگاهی ساخته شده بدون هیچچچ قانونی...

بعداز مدتی شروع میکنه به داغون کردن وتخریب بافت پوست

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

من خالم از بندرعباس میاوردن براش ی ماه استفاده کردم عالی بود ولی بعد باردار شدم دیگه موند تو یخچال 

از این ظرف کوچولوها ۲۵۰

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
نههههه بهیییچچ عنوان ....بزنی خودت پوستت رو نابود کردی.. عزیزم کورتون داره و کلی مواد مضر و توشر ...

همشون نه خاله و دختر خالم چندساله استفاده میکنن

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
اسمشو نمیدونم ولی ۱۵۰تومن دوتاهس روز و شب داره نمیدونم رو پوستم نتیجه میده یان 

بزن تو نت کرم هشت کاره شمعدانی قبل و بعدش میاد بببین

بد ترین دعوا ، دعوا با اونیه که سرعت تایپش از تو بالاتره   اون تورو شسته پهن کرده   تو تازه نوشتی   احترام خودتو نگه دار    
من استفاده کردم راضیم ولی از متخصص پوست گرفتم 

توضیح بده یکم راضی بودی ! چ مدت استفادع کردی جوش رو از بین برد؟

بد ترین دعوا ، دعوا با اونیه که سرعت تایپش از تو بالاتره   اون تورو شسته پهن کرده   تو تازه نوشتی   احترام خودتو نگه دار