2777
2789
عنوان

خانم ها وارد ب رنگ مو بياين

153 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها امروز ی رنگ دودی شماره 4گرفتم ميخوام بزارم روی موهام... البته الان موهام شکلاتی متوسط... و ی پنج سانت دمش دکلره.... قهوه ای تیره رو ب مشکی ميخوام بدون قرمزی... ب نظرتون خوی ميشه يا با ی طبیعی 6قاطی کنم و بزارم 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

توروخدا یکی جواب بده... 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

یعنی ی آرایشگر هم نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا یکی جواب بده... 

سلام عزیزم

ببخش که کارم بی ربط به تاپیک شماست

ولی دیدم که در مورد دکتر محرابی پرسیده بودید

من تصمیم دارم پیش ایشون جراحی بشم

شما برای خوارتون از کارایشون راضی بودید؟

بیمارستان عمل شدید یا کلینیک؟

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید
سلام عزیزم ببخش که کارم بی ربط به تاپیک شماست ولی دیدم که در مورد دکتر محرابی پرسیده بودید من تصم ...

عزیزم من اصلا قصد ندارم پیش ايشون عمل کنم... اطلاعی هم ندارم از کار ايشون 

عزیزم ریشه هات که دکلره داره هی بشوری در میاد و روشن میشه به نظرم قشنگ هم هست  چه مارکیه رنگ م ...

مارکش یادم نیست فقط روش نوشته قهوه ای خاکستری... 

فعلا جرات نکردم بذارم.... 

مارکش یادم نیست فقط روش نوشته قهوه ای خاکستری...  فعلا جرات نکردم بذارم....

اهان خب چون موهات چند رنگه به نظرم یا داشتی میخریدی میپرسیدی یا برو آرایشگاه بزاره

خدایا منو به عشقم برسون بچه ها دعام کنین😔😔😔💔💔💔💔
اهان خب چون موهات چند رنگه به نظرم یا داشتی میخریدی میپرسیدی یا برو آرایشگاه بزاره

گفتم گفتن مشکی ميشه. لی دکلره ها فگ کنم زغالی يا دودی بشه... چند بار آرایشگاه رفتم هر بار اون ک ميخواستم نشد 

گفتم گفتن مشکی ميشه. لی دکلره ها فگ کنم زغالی يا دودی بشه... چند بار آرایشگاه رفتم هر بار اون ک ميخو ...

اهان خب پس اوکی دادن حله بزار و از ریشه شروع کن به گذاشتن

خدایا منو به عشقم برسون بچه ها دعام کنین😔😔😔💔💔💔💔
عزیزم من اصلا قصد ندارم پیش ايشون عمل کنم... اطلاعی هم ندارم از کار ايشون 

شمارو میدونم

ولی دیدم قبلا نوشته بودی خواهرت تو اتاق عمله و دکترشون ایشونه

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید
شمارو میدونم ولی دیدم قبلا نوشته بودی خواهرت تو اتاق عمله و دکترشون ایشونه

آهان... بعله.... راستش من اصلا فرم بینی خواهرم دوس ندارم.... هنوز بزرگه... هنوز سرش گرده ب سوراخ های بینی هم دست نزده... من خودم بخوام عمل کنم پیش ايشون نميرم.... ببخشید گلم مال یک سال و خرده ای پیش اسم دکتر یادم نبود