2777
2789

سلام. من اصلا سهام عدالت ثبت‌نام نکردم 

الان این اس ام اس برام اومده سایتش چک کردم همون سایت سهام عدالت بود. اما حس میکنم جعلیه. اسکرین هم الان زودی میذارم پست اول نشد

فرزندِ ماه، گریه نکن، آن‌گاه که ماه طلوع کند، زمانِ تو فرا می‌رسد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شباتو بزن میاد برات حتما سالها پیش ثبت نام کردی یادت نیست

نه اصلا

تازه 19 سالمه کی میتونم ثبت نام کرده باشم اخه

عزیزم برو شرکت یا نمایندگی که مربوط به سهام عدالته خودت کاری نکن به این پیاما هم اعتماد نکن من تو دادگسرا کار میکنم روزی صد نفر میان شکایت براشت وجه از حسابشون میکنن

عزیزم برو شرکت یا نمایندگی که مربوط به سهام عدالته خودت کاری نکن به این پیاما هم اعتماد نکن من تو دا ...

اره منم خیلی حساسم. از کجا باید پیگیری کنم؟ شما میدونید؟ 

والا من اصلا یارانه ندارم دیگه چه برسه به سهام عدالت برای منم اومده 😑

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
همين چند دقيقه پيش يه سهام دارين كه توش مشخصاتتون درج شده و شماره دادين  براي اينكه سود بريزن ...

ببخشید خیلی میپرسم چون اصلا ثبت نام نکردم واسم عجیبه.... 

شماره پیامک شما هم همین شماره بوده؟ و اینکه شما چه اقدامی کردین