2777
2789

دختر یکی از فامیلامون اصلا اهل درس نیست امسال کلاس چهارمه

حتی کلمه ای ک میشنوه رو اشتباه مینویسه

خیلی درسش بده و هرچی ب مادرش میگم کار کن باهاش میگه علاقه نداره و ترتر میخنده

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک سال مهد دوسال پیش انواع اقسام معلم خصوصی یکی ازپسرام رباتیک میره هوشش خوبه اون یکی گفتارش ضعی ...

عزیزم تو تست سنجش بچه ها چی زدن ؟ ببین زدن به اموزش ویژه نیاز دارن یا نه ؟ اگه این گزینه تیک خورده کاردرمانی ذهنی میخوان اگر نه کم کاری کردن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
دلم نیومد ابجیشون اخه میره دوم

خوب خودت موقع بیکاری باهاش کارکن تو خوندن نوشتن 

من برای خودم ارزش قائلم آنقدر که با دستان خودم آدم های آزار دهنده را از حوالی آرامشم دور میکنم حال من خوب است نه عاشقم، نه غمگینم ،نه دلتنگم ..از شما چه پنهان این روزها جای هیچکس خالی نیست من در بی تفاوت ترین حالت ممکن قرار دارم 
نه توسنجش مدرسه گفتن خوبن

خب پس خودشون شیطونن کم کاری میکنن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
راغب نیستن سریع میریزم بهم

عزیزم درکت میکنم بچه برادرم منم همینطوری بود میومد پیش من که یادش بدم اصلا به حرفم گوش نمیگرفت ولی الان که رفته اول دو باره خوب شده

من برای خودم ارزش قائلم آنقدر که با دستان خودم آدم های آزار دهنده را از حوالی آرامشم دور میکنم حال من خوب است نه عاشقم، نه غمگینم ،نه دلتنگم ..از شما چه پنهان این روزها جای هیچکس خالی نیست من در بی تفاوت ترین حالت ممکن قرار دارم 
راغب نیستن سریع میریزم بهم

عزیزم حل میشه انشاءالله زیاد غصه نخور