2777
2789

سلام‌دوستان...حدود سیزده روز پیش رفتم سونو اما بچم قلب نداشت...بهم گفتن  بارداریت متوقف شده..اما دکترم گفت ده روز بعد دوباره برم سونو...فردا طبق اخرین سونو میشم هشت هفته و شش روز.....

من دعا میکنم همه خانوما صدای قلب بچشونو بار اول بشنون و استرس نگیرن..میشه شما هم برای من دعا کنین ؟ 

کسی بوده که بعد هشت هفتگی صدای قلب بچشو شنیده باشه؟ یا شرایطش مثل من بوده باشه؟

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

سلام عزیزم نگران نباش خدا بزرگه،من دیدم ک بعد ۸ هفته تشکیل شده

انشالا ک خوشخبر باشی😘

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چندهفته رفتی سونو قلب؟ منم دکتر برا م 8هفته نوشته. نگران نباش عزیزم حتما تشکیل شده تا الان

وقتی رفتم گفت شش هفته و پنج روزه 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

عزیزم اصلا از اول نباید زیرهشت هفته میرفتی سونو..چون برا بعضیا دیر تشکیل میشه و اینجوری مث شما استرس میگیرن.معمولا از هشت هفته میرن تا ده هفته هم دیدم که تشکیل شده..پس بد به دلت راه نره..فردا انشاالله صدای قلب نی نی ات رو میشنوی

سلام عزیزم نگران نباش خدا بزرگه،من دیدم ک بعد ۸ هفته تشکیل شده انشالا ک خوشخبر باشی😘

الهی خدا از زبونت بشنوه خواهری

من تا حالا سونو نرفتم موند منم وقتی هشت هفته شش روزم شد برم..نگرانی بخودت نده میگن که هنوز خیلی وقت ...

منو نگو بخدا تو این مدت هزار بار مردم و زنده شدم 

خب اخه چرا انقد عجله دارین تند میرین سونو منو هم انقد حرس میدین😟خواهر جان معلومه ک تو ۶ هفتگی بچه قلب نداره هنوز دیگه  

من هفته ۹ رفتم صداقلبشم شنیدم بدون ذره ای استرس 

شماها هم خودتونو ازار میدین هم اون بچه طفل معصومو

خدایا کمکم کن یادم فراموش کنم با اعتمادم چیکارکرد😔
خب اخه چرا انقد عجله دارین تند میرین سونو منو هم انقد حرس میدین😟خواهر جان معلومه ک تو ۶ هفتگی بچه ق ...

بخدا دکترم برام نوشت...اخه دوره های پریودی من طولانی هستن بین سی و پنج تا سی و هفت روز....واسه همین طبق تاریخ پریودی حدودا دوازده هفته ام اما طبق تاریخ سونو اواخر نه هفته

خب خیلی زود بوده دیگه هشت هفته به بعد براسونوقلب باید بری بد به دلت راه نده فردا ان شالله خوش خبری. ...

تو رو خدا دعا کنین تا خدا برام خوبها رو بخواد 

عزیزم اصلا از اول نباید زیرهشت هفته میرفتی سونو..چون برا بعضیا دیر تشکیل میشه و اینجوری مث شما استرس ...

بنظر شما اگه زبونم لال نشنیدن صدای قلبو نگهش دارم؟