2777
2789

سلام بچها من سنگ صفرا دارم طب اسلامی بهم برگ سنامکی و داروی جامع امام رضا داده کسی بوده ک با این دارو سنگش دفع شده باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا اونجاییکه میدونم سنا برای اون‌نفراتی خوبه‌که‌مشکل گوارش جدی دارند و یبوست دارند و ضمنا استفاده بیش از حد برگ صنا تهدید جدی تنبلی گوارش را درست میکنه اخطار میکنم که برگ‌سنا رو الکی مصرف نکنید 

مامان گردن درد داشت با پماد پینیکلیر که ساخت ترکیه هم هست الان حالش خوبه.... برای همه درد های مفصلی خوبه پیشنهاد میدم هرکسی رو‌که میشناسید درد کمر‌و گردن و پا داره پیشنهاد بدین 
من تا اونجاییکه میدونم سنا برای اون‌نفراتی خوبه‌که‌مشکل گوارش جدی دارند و یبوست دارند و ضمنا استفاده ...

البته انشالله خوب باشه حرفی که من شنیدم و گفتم 

مامان گردن درد داشت با پماد پینیکلیر که ساخت ترکیه هم هست الان حالش خوبه.... برای همه درد های مفصلی خوبه پیشنهاد میدم هرکسی رو‌که میشناسید درد کمر‌و گردن و پا داره پیشنهاد بدین