2777
2789
عنوان

0 تا 100 کاپ قاعدگی

601 بازدید | 62 پست

همه چیز در مورد کاپ قاعدگی

کاپ قاعدگی یک وسیله بهداشتی است که در دوران پریودی توسط بانوان مورد استفاده قرار می گیرد . فنجان قاعدگی یا کاپ قاعدگی که خیلی سریع در حال جایگزین شدن با نوار بهداشتی است . در زمان قاعدگی خانم ها مورد استفاده می باشد . هرچه بیشتر می گذرد افراد بیشتری با این محصول آشنا شده و برای همیشه با تامپون یا نوار بهداشتی خداحافظی می‌کنند .

شاید در اولین نگاه کاپ قاعدگی بزرگ به نظر برسد و شخص فکر کند که چطور می تواند از آن استفاده کند . ولی به خاطر انعطاف فوق العاده آن خیلی راحت جمع شده و قرار می گیرد به این روش اوریگامی می گویند .

کاپ قاعدگی ترشحات را جمع میکند ولی نواربهداشتی آنها را جذب می کند به همین دلیل احتمال عفونی شدن بسیار پایین است .

مطابق شکل زیر ابتدا باید جمع شود تا بتوان آنرا درون واژن قرار داد .

خب بقیه نداره

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من میترسم

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

خوب شد گفتی خیلی ها نمیدونستن چیه و سوال داشتن درموردش 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

واای چه ترسناک‌😂

من یه شیاف پروژسترون رو با هزار بدبختی میزاشتم ...این رو حتما سکته میزنم 😂

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

حس اینکه بخوای بعد در بیاری بشوری خیلی چندش آوره😷😷

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست