2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم همش خرما و شیر و بادوم کاچی درست میکنم میخوریم فولیک اسیدم خودم میخورم باید بدم شوهرمم بخوره دیگه نمیدونم دکترم قرص ویتامین نداد هرچی گفتم 

خداجونم بچمو سپردم به خودت .مواظبش باش👶🤰
اره بخاطر همینه منم تنبلی تخمدان داشتم

لعنتی هیچ دارویی هم نداره بخوریم راحت شیم از دستش کلی دکتر رفتم فقط قرص جلوگیری دادن

سلام خانما خوبین خواستم بگم من همیشه تا روز ۲۸قاعدگیم پریود میشدم ولی این ماه امروز روز ۳۰قاعدگیم هستم ولی هنوز پری نیومده تا حالا یاد ندارم که عقب افتاده باشه ۳سالم هست که توی اقدامم امروز صبح تست زدم منفی بود حالا به نظرتون من باردارم یا علتش چیز دیگه ایه علائمم ندارم فقط دیشب با پریشب افت فشار داشتم وسرم زدم و نوک سینه هام درد میکنه کم اشتها شدم همین اصلا درد دل پریودیم ندارم چیکار کنم به نظرتون

بالاخره مامان میشم مگه نه خداجونم؟☺
سلام خانما خوبین خواستم بگم من همیشه تا روز ۲۸قاعدگیم پریود میشدم ولی این ماه امروز روز ۳۰قاعدگیم هس ...

من باردار بودم خوابم کم شده بود سینه هام درد میگرفت همش خسته بودم ولی خوابم نمیبرد اولاش ۴ کیلو لاغر شدم چند روز صبر کندوباره بی بی چک بزار