2777
2789
عنوان

الان دارین به چی فکر می کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 154 پست

دارم به ویژگی های خوب یه نفر فکر میکنم

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم فکر میکنم چرا نماز نخوندم چرا اینقدر اذیتم میکنه واسه فردا هیچی اماده نکردم درس هم نخوندم بیان تحقیق همسایه ها چی میگن چرا هوا زود تاریک شد دیگه نخوابم شب خوابم نمیبره دماغمو عمل کنم از این دختره تو پربازدیدا قشنگ تر میشم چجوری ارایش میکنن که اینقدر تغییر میکنن میوه میخوام نداریم تو یخچال

همه تراوشات ذهنیمو گفتم دیگه😂

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
دارم فکر میکنم چرا نماز نخوندم چرا اینقدر اذیتم میکنه واسه فردا هیچی اماده نکردم درس هم نخوندم بیان ...

پاشو برو نمازتو بخون

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
پاشو برو نمازتو بخون

قضا شد🙈

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
دارم فکر میکنم چرا نماز نخوندم چرا اینقدر اذیتم میکنه واسه فردا هیچی اماده نکردم درس هم نخوندم بیان ...

ببخشید فضولی میپرسم شما چطوری معلم شدید؟دانشگاه فرهنگیان رفتید یا آزمون استخدامی؟؟

به برادرم که تو مدرسه دماغشو شکوندن، کلی گریه کردم ، داداشم رزمی کاره از بچگی اگه بخواد کسی رو بزنه پودرش میکنه بچم دست رو کسی بلند نمیکنه انقد نجیبه معدلش ۱۹ و ۸۰ شده دوم دبیرستان شاگرد اول شده بود پارسال،  غیر انتفاعی میرفت ولی شهریه رو گرون کردن دیگه زور بابای بیچارم نرسید بنویسش غیر انتفاعی ، فرستادیمش دولتی ، دلم خونه

منم دارم فک میکنم به همسر سابقم برگردم یانه

من که دیگه اصلا و ابدا با آدم شبیه اون‌نمیخوام باشم ،همش میترسم اون شوهر آیندم نکنه مثل همسر اولم‌باشه ،خیانتکار ،بی پول بیمسولیت و بی احساس بود 

به برادرم که تو مدرسه دماغشو شکوندن، کلی گریه کردم ، داداشم رزمی کاره از بچگی اگه بخواد کسی رو بزنه ...

چه بچه هایی بودن😐

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
ببخشید فضولی میپرسم شما چطوری معلم شدید؟دانشگاه فرهنگیان رفتید یا آزمون استخدامی؟؟

عزیزم من امسال میخوام ازمون استخدامی شرکت کنم ولی فعلا معلم مدارس حمایتی هستم تو روستا