از روز ۱۱ پری صبحا روزی ی دونشو تست کن روزی ک دوخط همرنگ شد ینی ۱۲ ساعت دیگ تخمک ازاد میشه
جااااانااانم ممنونم
من از 27شهريور گذاشتم منتهي منفي بود از 30 كه دو تا خط منتهي كمرنگ ديدم شروع كردم به نزديكي(شب )اينكه 31 خيلي پررنگ شد همون شب هم نزديكي داشتم ولي 1 مهر نزديكي نداشتم ولي 2 مهر صبح زود دوباره نزديكي داشتم . فك مي كني اگه خدا بخدا توي زمان درستش انجام دادم براي اولين دفعه هست كه از كيت استفاده مي كنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره عزیزم تخمک تا ۳۶ ساعت زندست اسپرمم تو بدنت زنده میمونه انشالله اگ خدا بخاد باردار میشی
سن من بالاست 39 سالم هست بچه ندارم
فك مي كني بشه
من دو ماه قبل آي وي اف كردم كلي هزينه كردم نگرفت به اصرار شوهرم كه من ناراحت نشم گفت دگ به بچه فك نكن ولي من ميدونم دوست داره خودم عاشق بچه هستم براي همين كه اون نفهمه از كيت استفاده مي كنم كه توي روزش نزديكي كنيم كه شك نكنه
ممنونم عزیزم انشالله خدا ی دوقلو ب تو بده ی پسر سالم و صالحم ب من💝💝💖
ممنونم من به يك دونه ش هم راضي هستم اين عكس مال زماني بود كه داشتم آي وي اف مي كردم و فك مي كردم ميگيره به شما كه حتمن و انشالله يه پسر سالم و صالح هديه مي ده