2777
2789
عنوان

سیسمونی چه چیزایی نخرم...

412 بازدید | 74 پست

سلام مامانا،خوبین  

واسه سیسمونی چی اصلا لازم نمیشه یا کمتر استفاده میشه؟!دخترم اوائل دی ماه به دنیا میاد.

مثلا تشک گاردار

کریر

قنداق سوئیسی

قنداق فرنگی

سرویس خواب و مسافرت

و اگه میشه برند با کیفیت و قیمت مناسب معرفی کنید

ممنون از لطفتون🙏💜

سلام نسبتاً بارداريمون با همه.چند هفتتونه؟؟؟ب من ٢٨دي دادن تاريخ زايمانو

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

من اومدم بشنوم خودم تازه باردار شدم 😊

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کریر و گهواره و روروئک نخریدم  و تصمیم دارم کریر و گهواره دخترخالم بگیرم قرض !خودش پیشنهاد داد گفت بی استفاده میمونه بیا همینو ببر!!

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
من که قنداق فرنگی خوشم نمیاد .بچه از بیمارستان بیاریم تو چی میزارید شما؟جدیدا اغوشی هم اومده جای کری ...

آغوشی سنگین نیست؟ 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

عزیزم بسلامتی ۲۴ دی و بعد شد ۱۶ دی...ولی خب سزارین زودتر میشه

فداتم عزيزم.چند هفتتونه؟شما هم انشالله بسلامتي ني ني عزيزت رو تو بغلت بگيري

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

مبارک باشه عزیزم😘

ممنونم عزیزم 💗 انشالله بسلامتی زایمان کنی 😍