2777
2789

هروقت ناراحتم استرس دارم یا حتی روزای معمولی ک دارم فکر میکنم مدام دست میبرم تو ابروم همرو میکنم بخدا کلافه شدم اگ راهی درمانی هست لطفا کمک کنید

ازدانابودنمه که خودمو زدم به نادونی ..لطفا روسادگیمون حساب خریت باز نکنید..

قبلا اینجوری بودم از بیکاریه .سالهاست از وقتی اومدم فضای مجازی اینکار نمیکنم یعنی یادم رفته ‌.توام نکن کچل میشی زشت میشی😐

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم موهامو میکندم اونم سه سال ولی بعدش که عقد کردم دیگه روم نشد جلو شوهرم بکنم بخاطر همین ترک کردم

من دیگه وسط سرم خالی شده بود

کاربری قدیمیم ولی به علت شناسایی شدن تغیر کاربری دادم

مثه شوهر من ینی چه این کار زشتتون اه

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲

دختر خاله منم این کتر رو میکرد دست خودش نبود التن ابروهاش خیییلی کم پشت و تنک شده خیلی بد شده طفلکی با اینکه چهرش خوشگله ولی ابروهاش خیلی تو دیده 

💥اللهم صل علی محمد و آل محمد💖  خدایا بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم ،بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم،بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم ،بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم ،،،بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم،،،بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدا مرتکب می شوم مرا ببخش و گناهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم...💚💚💚خدایا میشه یه روز که بلند شدم ببینم مریضیم خوب خوب شده و همه ی این چند سال خواب بوده🥺خدایا میشه خونم نزدیک یه مسجد باشه و من با شنیدن صدای اذونش برم اونجا نماز جماعت بخونم 🤩خدایا کاش یه روز بیای پیشم بشینی و خوب به حرفام گوش کنی

هر وقت اعصابت خورد یک دفتر بزار جلوت خط خطی کن فشار عصبیت رو دفتر خالی کن

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

عزیزم کندن موی سر ، ابرو ، پوست سر و ... اختلال روانی در مدیریت اضطراب هست حتما برو پیش روانپزشک در خیلی موارد دارو میده و شاید به مشاور معرفی کنه،  برای کنترل اضطراب و خشم 

در اکثر مواقع خود فرد نمیتونه به تنهایی این کار ترک کنه حتی شدید تر هم میشه 

زودتر مراجعه کن به متخصص 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد