2777
2789
عنوان

سیاهدونه وعسل

245 بازدید | 36 پست

سلام خوبین؟؟سیاهدونه و عسل میخوام بخورم برای بارداری خوبه؟الان ی ساله عروسی کردم و دانشجوام و ی شهر دیگه دوست دارم بچه بیارم ..کم کاری تیروییدم دارم میخوام سیاهدونه به عسل بخورم نظرتون چیه؟اصلا ب بچه فک کنم یا ن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا تیروییدت باید تحت نظر باشی و دارو مصرف کنی رو بچه تاثیر میزاره

سیاه دونه با عسل خوبه برا باروری ولی طبعت مهمه گرم باشه خوب نیست به نظرم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

عزیزم اینکه ب بچه فکر کنی یا نه بستگی ب شرایط و علاقه خودت داره 

و باید خودت و همسرت تصمیم بگیری 

سیاهدانه و عسل هم عالیه برای بارداری 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
برا تیروییدت باید تحت نظر باشی و دارو مصرف کنی رو بچه تاثیر میزاره سیاه دونه با عسل خوبه برا باروری ...

اره تحت نظرم ..دکتر گف تا دو ماه بچه نیاری بهتره بعدش میتونی اقدام کنی

عزیزم شرایط زندگیتو خودت بهتر میدونی اینکه وضع اقتصادیتون چطوره شوهرت خوبه خودت تا کی دانشجویی میتونی هم به درست برسی هم به بچه هم به خونه زندگی خب مسئولیت بچه زیاده باید براش فکر بکنی وقتایی که نیستی کمک داری با اینکه میگی شهر دیگه هستی...

بهتره قبل از بارداری تیروئید کنترل بشه ...عسل و سیاهدونه واسه چی میخوای بخوری حالا اقدام کن اگه نشد بخور...

عزیزم شرایط زندگیتو خودت بهتر میدونی اینکه وضع اقتصادیتون چطوره شوهرت خوبه خودت تا کی دانشجویی میتون ...

بنظرتون اگه الان باردار بشم برای کلاس رفتن و اینا به مشکل میخورم یا ن؟اخه شنیدم سیاهدونه و عسل برای کم کاری تیرویید خوبه