2777
2789
عنوان

موهای خشک و حمام 😭

317 بازدید | 19 پست

من سر کار میرم هر روز به خاطره اینکه بدنم بو نگیره باید برم دوش بگیرم ولی موهام اسیب دیده و خشکه که با حموم رفتن بدتر میشه با شامپوام نمیشورم وقتی فقط خیس میشن پوست سرم میفته به خارش,چی کار کنم؟

تیکر تولد نفس مامان❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این مشکلو دارم اگه کسی جواب خوب داد لایکم کن البته خودم ازنرم کننده استفاده میکنم که بدجوری موهامو میریزه😞

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................

سرم مو استفاده کن

عالی میشه

وزن اولیه ۷۲، وزن هدف اول ۶۵              من می تونم و می خوام که بتونم، برای رسیدن به هدف هیچ آسانسوری وجود ندارد ،باید یکی یکی پله های ترقی را بالا رفت ، من هم بالا میروم ،بالا می روم چون اون بالا منظره خیلی قشنگی در انتظار من می کشد ،،،من می تونم،،،