2777
2789
عنوان

پسر سه ساله م کرمک گرفته چیکار کنم؟

3578 بازدید | 46 پست

سلام خانوما پسرم کرمک گرفته با چراغ قوه گوشی پشتشو نگاه کردم دیدم. دکتر هم تا روز دوشنبه نمیتونم ببرم تا اون موقع چیکار کنم؟

کرمک چیه

من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!

برای پسرت شربت بگیرید خودتونم قرص جویدنی . بری داروخانه بهت میدن . سن پسرتو بگو و تعداد خودتون

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو داروخانه، ازشون قرص بگیر، اما قرصش طوریه که همه افراد خانواده باید بخورید

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

درش اوردی....با گوش پاک کن دربیار اذیتش میکنه...داروخانه برو دارو میده .....همه تون بخورین بدون استثنا.چون لباسش تو ماشین لباسشویی بره همه را میکیره کم کم.و البته داردی بچه با مال شما فرق داره