2777
2789

آها

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز چی گفته عنتر خانوم

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔

پدرشوهر من خیللییییی رووو داره

سه سال پیش

صاحبخونه از ما پول میخاس برا سال جدید

پدرشوهرم گفت ندارید بلند بشیندردش فقط ی اسباب کشیه برید ی جایی که اجاره بدید

حالا چندوقت پیش به برادرشوهرم پول داده بابت رهن خونش

امشب میگفت اره نمیتونست که اسباب کشی کنه اسباب کشی سخته

اینقد از این حرفش حرصم گرفته

فقط واگذارش کردم به امام حسین

محلش نزار من به جاری بزرگم ازبس حسود و عوضیه انقدر بی محلی کردم رفت وامد نکردم اخر خودش اومد گفت ازدستم ناراحتی باهام سرسنگینی

خدایا من طاقت انتظار ندارم منو اینجوری امتحان نکن من نی نی میخوام دامنو سبز کن😕

من یه جاری دارم که خیلییی اذیت کاره یکبار نشد خونه مادرشوهرم باشیم این با من دعوا نکنه یا تیکه نیاد!

دعواش بخوره تو سرش هرجا میخوایم بریم از طرف فامیل شوهر دعوت باشیم خودشو با دوتا پسر بزرگشو به یه بهانه ای میندازه تو ماشین ما

یبار رفته بودیم شهرستان خرابی ماشین شوهرشو بهانه کرد با بچه هاشو پدرش اومدم تو ماشین ما منم مجبوری رفتم عقب نشستم تمام طول مسیر پسرم داد زدو گریه کرد جاش تنگ بود نمی تونست شیر بخوره شوهرم از عصبانیت قرمز شده بود

بچه ها بچه ها 

من نه جاری دارم نه خواهم داشت

تازه هواهر شوهرم ندارم🤪🤪

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

یعنی هرجا رفتم عین سرخر چسبیده بود به من 

یه جاری دیگه دارم خیلی خانمه اینقد خوبه اصلا کاری نداره

اما این بدصفت تا حالا صدبار فقط باهامون دعوا کرده که چرا شما دوتا باهم خوبین؟!

من یه جاری دارم که خیلییی اذیت کاره یکبار نشد خونه مادرشوهرم باشیم این با من دعوا نکنه یا تیکه نیاد! ...

خب شوهرت به برادر شوهرت بگه .. وقتی طرف انقد درک نداره باید بهش گفت مستقیم

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔
بچه ها بچه ها  من نه جاری دارم نه خواهم داشت تازه هواهر شوهرم ندارم🤪🤪

تو موفق شدی مارو دق بدی تبریک میگم 😂😂😂