2777
2789

خودم بشخصه 23سالمه 

ولی چون دوران بچگیم رو تو شهرستان بزرگ شدم یه سری از خاطرات خوشش هیچ وقت یادم نمیره 

اینی که میگم خاطره نیس یه قانون بود بین ما 

که هر کی هر چیزی داره یا باید به همه ی اونایی که پیشش هستن هم بده یا باید بره یه جایی بخوره که کسی نبینه 

بزرگ‌تر هر میگفتن اگه کسی ببینن شب خواب مار میبینی در واقعا نفس اون شخص به صورت مار میاد تو خوابت 

خداییش با اون بچگیمون چه اصولی رو رعایت می‌کردیم حالا یا بخاطر ندیدن خواب اون مار یا رعایت حال اطرافیان 

الان طرف یه ساندیس هم میخوره استوری میکنه😢

دلم تنگه برا سادگی اون روزها ....یادش بخیر پیر شدیم

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم به شخصه خیلی جاها خواستم از خوشیای زندگیم استوری کنم ولی خداروشکر می‌کنم که نکردم 

خدایا شکرت که شاید ناخواسته باعث دعوای بین یه پدر و دختری یا بین یه زن و شوهری که نداشتن و نتونستن اون کارهایی که من می‌کنم رو بکنن نشدم 

من عموم هم کوچیک بود دم خونه مون جوی آب بود.میرفت حلزون میگرفت میذاشت رو بشقاب راه میرفت من میرفتم رو زمین میخوابیدم دستمو میکردم تو آب.اون قسمتی که آب تغییر جهت میده هر جیزی جمع میشد حلزونهای من زنده نبودن ارزو داشتم حلزون زنده بگیرم نشد 😢

ارههه واقعا

من یادمه میوه های خاص زمان خودمونو مامانم نمیزاشت مدرسه ببریم میگفت بعد مدرسه بیا بخور.نبر کسی شاید نتونه بخره دلش بخواد.

میوه های ترش بهار یا موز نارگیل و فلان🤣

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

هره،  قدیما خیلی خوب بود

منو پسر عمه هام در جانونی مامان بزرگمو میگرفتیم برا فرمون،  یکی میشد راننده،  بقبه هم میشدن مسافرای اتوبوس. بعد مامان بزرگم داد میزد نونا خشک شدددد. 

ظرف نونشون ازین گلنی قرمزا بود با در راه راه سفید😁

روزگار کودکی برنگردد دریغا 

شور و حال کودکی برنگردد دریغا 

واقعا چه صفا و سادگی و صمیمیت عجیبی بود اون زمان 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!