2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته میشه بیاین 😥😔😔

160 بازدید | 10 پست

بالاخره بعددوماه تاپیک گذاشتم چند وقته افسردگی شدید گرفتم اصلا حوصله هیچی رو ندارم هیچ چیزی نیست که بتونه من خوشحال کنه ازخانوادم دورم تنهام ازصبح تا شب تو خونه تنهایی به دارودیوارنگاه میکنم از اول تابستون تا الان ۱۰کیلوبیشتراضافه وزن داشتم همش به خاطر بی تحرکی خسته شدم دوست دارم به زندگیم تغیربدم هنوز یک سال نشده عروسی کردم امااززندگیم خسته شدم

شما چطوری حالتون خوب میکنین چطورحوصله دارین به خدادوماه بود به گوشیمم نگاه نمی کردم چیکارکنم😭😭😥😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ايني ك الان هستي و خودت انتخاب كردي

اون چيزي ك دوس داري و انتخاب كن و كارايي ك لازم هستش رو براش انجام بده اولش سخته ولي بعد لذذذذت ميبري

ب نظر من از باشگاه يا پياده روي شروع كن

يا حتي رقص توي خونه جلو ايينه

ايني ك الان هستي و خودت انتخاب كردي اون چيزي ك دوس داري و انتخاب كن و كارايي ك لازم هستش رو براش ان ...

دوست دارم برم گواهینامه بگیرم اما فکر اینکه هروزبرم کلاس حالم بد میکنه خیلی تنبل شدم

آخه هیچکس اینجا ندارم تنهایی هم نمیشه برم بیرون همسرم‌بیشترروزسرکاره😥

کارای خونه تمومی نداره خودتو سرگرم کارای خونه بکن تغییر دکوراسیون بده واسه خودت آرایش کن آهنگ بزار برقص جلو آینه قربون صدقه خودت برو صبحا یه دوش بگیر روزتو شروع کن پر انرژی برای خودت وقت بزار اگه بازم اینا راضیت نکرد یه برنامه بچین واسه خودت روز درمیون عصرا یا صبحا برو بیرون نیم ساعت پیاده روی کن مردمو ببینی روحیه ت عوض میشه 

دوست دارم برم گواهینامه بگیرم اما فکر اینکه هروزبرم کلاس حالم بد میکنه خیلی تنبل شدم

ميدونم چي ميگي دقيقا منم همينم ب زوررر بايد بندازنم بيرون بعد ب زورررر بايد خونه نگهم دارن فقططط اولش سخته

ميدونم چي ميگي دقيقا منم همينم ب زوررر بايد بندازنم بيرون بعد ب زورررر بايد خونه نگهم دارن فقططط اول ...

آره همسرمم میگه چندروزبری عادت میکنی باشگاه هم که باید حتمابرم