2777
2789
عنوان

سوتي امروز من😄😄😄

294 بازدید | 15 پست

امروزم ي سوتي دادم🤦🏻‍♀️رفتم ارايشگاه فاميلمون!واحد پايينشم ارايشگاه شوهرشه!شوهرش (اقاهه فاميل ماست در واقع) داشت نهار ميخورد زنشم پيشش بود(جايي ببن مغازه جفتشون سر ظهر بود استراحت ميكردن)تا اين ك من رفتم خانمه بياد بالا ابرومو بر داره.

شوهره صداش زد ببا اينارو ببر منو ميگي فك كردم براي منه داره تعارف ميكنه شوهرش هي 😂😂هي ميگفتم ن ب خدا من نهار خوردم😂😂اورد ظرف خالي غذاش بود  داده بود ببره بالا😂😂

😂😂😂يني جاش بود بگه كي ب تو تعارف كرد😂

داشتم اب ميشدم از خجالت 

حالا رفتيم بالا خانمه هي تعارف ميكرد خدايا😂🤦🏻‍♀️

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه باحال دوتاشون ارابشگر‌وپیش همن😊

اقاهه ساليان ساله مفازه داره از جد بزرگشون تا اين اقا

ولي خانمه ي واحد از اپارتمانو برداشته ارايشگاه نقلي كرده 😊

خخخ سریع بگید من فکر کردم با من هستن

متاستفانه انقد تعجب كردم ك لال شدم😂😂😂

خود خانمه هم ميخنديد😂🤦🏻‍♀️

متاستفانه انقد تعجب كردم ك لال شدم😂😂😂 خود خانمه هم ميخنديد😂🤦🏻‍♀️

خخخح منم برام پیش اومده ک یک نفر با کسی دیگه صحبت کنه ولی من جواب بدم ولی خب با حفظ ارامش سریع جمعش کردم و گفتم ببخشید فکر کردن با من هستید

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
خخخح منم برام پیش اومده ک یک نفر با کسی دیگه صحبت کنه ولی من جواب بدم ولی خب با حفظ ارامش سریع جمعش ...

احسنت👌👌

من كلا خيلييي سوتي ميدم اين طوريم زياد بوده خوب شد گفتين اقلا سري بعد حواسم هست☺️☺️😘