2777
2789
ینی اثر داره بنظر من که بی اثره☹️ من که هرچی بهش فکر میکنم هیجی😕فک نکنم اونم بیشتراز یه فالور پ دن ...

ببین عزیزم تو وقتی اینجوری فک میکنی و این افکار منفیو داری ک هی میگی نمیشع خودش ی دلیل واس نشدنع...ذهنتو رها کن و اصلا ب چیزای منفی فک نکن...اولین مشکل تو قانون جذب مانع ذهنی هستش ک برا خودمون درست میکنیم...سعی کن این موانع ذهنی رو پسبزنی ..ینی نگی چجوری؟مگ میشع؟تا کی؟نمیشع بابا و ازین حرفا...همرو بسپار  کاعنات...

تصور هم کن...مثلا  اگ میخای یکی سلامت باشع همیشع بیا تصور کن اون همیشع سلامت و شادابع ...تصور کردن اونم عمیق خعلی موثرع

idont think.ifeel

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین؟ منم باور کنم که میاد سمتم و بهم پیشنهاد میده ؟

خب خیلی چیزای دیگه هم هست ولی باور مهه من بهتون لینک ای تاپیک عالی رو میدم مطالعه کنید صفحه هاش زیاده ولی همون صفحه اولم بخونید بسه بعد سوالی بود در خدمتم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/694147/قانون-جذب-و-شکر-گزاری-و-رسیدن-به-آرزوها-خدای-بی-نهایت-مهربانی-در-کنارت?page=2989

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
ننویسم‌حتی تو دفترچه یا چیزی راجبش؟

اوووف نوشتن هم خیلییییی موثرع...راهکارای زیادی هس..مث تصور عمیق...نوشتن...فکر کردن بش

حتی ایکنکع نوشتتو بزنی ب دیوار و روزی چن بار از رو دیوار بخونیش و فکر کنی خعلی موثره

اصلا هم ذهنتو محدود نکن ک مثلا این کار نمیشع و غیر ممکنه

کااار تو قانون جذب نشد ندااارع

idont think.ifeel
ببین عزیزم تو وقتی اینجوری فک میکنی و این افکار منفیو داری ک هی میگی نمیشع خودش ی دلیل واس نشدنع...ذ ...

🙁امیدوارم بشه اخه بعد از هفت ماه تنها کسیه که فقط باچند بار صحبت کردن الکی فکرم درگیر شد😁

میدونی اخه موقعیتشو ندارمو سنم کمه ازش دور میمونمو اولین کسیه که خودمم طرفش نمیرم میخام اون بیاد که اونم همش میگه لاغری یا عموجون  ایش😒

🙁امیدوارم بشه اخه بعد از هفت ماه تنها کسیه که فقط باچند بار صحبت کردن الکی فکرم درگیر شد😁 میدونی ...

خب قانونشم همینع باید اون بیاد...اگع تو بری سمتش بعدا میشع  ضعف برات///

قانون جذب جواب میدع.....البتع اگ راهشو درست بری

موفق

idont think.ifeel
خب قانونشم همینع باید اون بیاد...اگع تو بری سمتش بعدا میشع  ضعف برات/// قانون جذب جواب میدع... ...

😁مرسی😂😂😒منتظرش میمونم من مطمئنم همین روزا استوریمو ریپلای میکنه یا پی ام میده باز میگه عمو جون🙁❤

😒😔امیدوارم اخه شرایط اینکه برم تو رابطه ندارم مث همسنام فقط از دور ببینمش همش عکساشو

خب پس واسه ازدواج و خواستگاری میخوای جذبش کنی؟

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.