2777
2789
عنوان

اینم از نمایندمون!!

882 بازدید | 30 پست
آپلود عکس کار زن؛ شوهرداری است نه والیبال دیدن فاطمه آلیا، نماینده تهران تاکید کرده است: «کار زن بچه‌دارشدن و تربیت فرزند و شوهرداری است نه دیدن مسابقه والیبال. یک عده‌ای می‌خواهند هر طور شده به زن نقش‌هایی بدهند که مخالف با وظایف شرعی است. زنی که دغدغه اصلی‌اش رفتن به ورزشگاه و شاغل‌شدن و این‌دست مسایل باشد که دیگر به وظایف اصلی خود نمی‌رسد. بروید از همان‌هایی که می‌خواهند بروند والیبال ببینند بپرسید که چندنفرشان ازدواج کرده‌اند، از میان آنها که ازدواج کرده‌اند چند نفرشان بچه‌دار شده‌اند و اگر هم بچه‌دار هستند چطور بچه خود را تربیت می‌کنند. ما در کشورمان مسابقات ورزشی زنان را داریم و اگر خانم‌ها خیلی مشتاق هستند، بروند و آن مسابقات را از نزدیک ببینند. دلیل ندارد جایی که چند هزار نفر مرد جمع می‌شوند، عده‌ای هم از زنان بروند. اینها زمینه بی‌حرمتی و تجاوز در جامعه است.»اما در آخرین اخبار روز گذشته خبرگزاری دولت «ایرنا» از ممنوعیت ورود خبرنگاران زن در سه دیدار آینده تیم والیبال ایران به سالن ۱۲هزارنفری آزادی خبر داده است تا بلاتکلیفی‌ها در زمینه حضور زنان به ورزشگاه تبدیل به ناامیدی شود. شرق /
خودش وسه چی نماینده مجلس شده میشت تو خونه کلفتیشو میکرد
خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم فوتبال میبینم هم والیبال نیان منو ببرن تازه تو مسابقه های پیامکی عادل فردوسی پور هم شرکت میکنم
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
زنیکه عوضی ...خوب زن هم احتیاج به تفریح داره....احتیاج به تخلیه کردن انرژی داره....احتایج به هیجان داره زن که فقط یه ماشین تولید مثل نیست و البته یک کلفت....
اینکه تو درست میگی، معنیش این نیست که من اشتباه می‌کنم، فقط زندگی رو اونجوری که من دیدم ندیدی!!!
پس من که ورزشگاه آزادی رفتم و از عشق فوتبال کارم به بیمارستان قلب کشید و عاشق ورزش هستم و..... شوهرم شبا میخوابه من میشینم فوتبال میبینم و....حتما باید برم اوین
اینکه تو درست میگی، معنیش این نیست که من اشتباه می‌کنم، فقط زندگی رو اونجوری که من دیدم ندیدی!!!
خودشو کی تربیت کرده که اومده تو مجلس بین این همه مرد خاک بر سر املش کنن.هنوز تو مملکت ما سر چه چیزایی بحث میشه.خوب همین کارا رو میکنید هنر پیشه هاتون میرن خارج از کشور فوتبال ببینن.