2777
2789
عنوان

جم تی وی شماهم قطعه؟ گلپری چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلپری اخرش با وکیلش ازدواج میکنه من میخواستم از یوتیوب ببینم دیدم نوشته قسمت اخرش چی میشه ک همه چی میگه 😑دیگه همه چیو فهمیدم نگاه نکردم فیلمشو،

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
من از گوگل میبینم..با زیرنویس فارسی..هرقسمتشو بخوای میاره..

منم باید همین کارو کنم دیگه

تنها برگهایی به زمین می افتند که برای لحظه ای رقص در باد،ساقه ی خود را فراموش میکنند
ما تو ریور میبینم خداروشکر😁ولی کاش تا فرداشب درست شه🙁🙁🙁

آخه ریور ام کد شده😢

تنها برگهایی به زمین می افتند که برای لحظه ای رقص در باد،ساقه ی خود را فراموش میکنند
گلپری اخرش با وکیلش ازدواج میکنه من میخواستم از یوتیوب ببینم دیدم نوشته قسمت اخرش چی میشه ک همه چی م ...

الان گفتی ماهم فهمیدیم که😐ولی خب معلوم بود چی میشه😂نگا کن قشنگه

خدا لعنتت کنه گند زدی ب فیلمم😕

چرافحش  میدی خب😑😑خب الان دیگه ازچشمم افتاد فیلمش 🙈😂گفتم تنها نباشم 😐😐

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
الان گفتی ماهم فهمیدیم که😐ولی خب معلوم بود چی میشه😂نگا کن قشنگه

خواهر همه چیرودیدم اصلا دیگه دلم‌ نمخواد ببینمش چون همه چی رو میدونم میخوای بهت بگم بعدش دیگه چیا میشه؟؟😑😂😂😂😂😂😂😂راستی پسر گلپری هم با دختر همون وکیله لیلی مجنونی میشن بازم بگم😅😅

تنها سرگرمیه شبانمو زهر کردی 😕 متاسفم واقعا 

چه بد اخلاق 😐خب میتونی بجاش ستایش ببینی و خیلی فیلم های دیگه ترکی