2777
2789
عنوان

بچم بعد 8 ماه دیگه دستشویی شو نمیگه چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 27 پست

خیر بد عادت میشه، حالا که گرفتین پیش میاد، خودتون مثل اولها تند تند ببرین... 

هوا سرد شده یخورده، مراقب سردی اش باشین... 

نبات داغ بدین بهش... 

دختر من با این که شش سالشه دو بار تو این روزها تختش رو کثیف کرده، طفلی تا صبح دوبار هم رفته ها دستشویی ولی... 

۲ ماه خیلی طول کشید  دختر من ۲۲ ماهش بود گرفتمش فقط ۱۰ روز طول کشید 

وقتی هم که دیگه پوشک رو میگیری دیگه نباید پوشکش کنی اصلا.  دیگه راحت کنترل میکنه چطور بعد ۸ ماه  باز پوشکش  کردی 

دختر من الان نزدیک ۳ سالشه دیگه مثل آدم بزرگا راحت کنترل داره

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 3 بار ب بسرم یاد دادم نه مال منم اینجور بود 1سال و 8 ماهش بود یاد دادم خیلی باهوشه ولی الانم ک س ...

شما دیگه خیلی زود گرفتی پسر ها از دختر ها کنترل ادرار و خیلی دیر تر به دست میگیرن . ۲سال ۵ ۶ ماهگی برا پسر ها بهترین سنه

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
۲ ماه خیلی طول کشید  دختر من ۲۲ ماهش بود گرفتمش فقط ۱۰ روز طول کشید   وقتی هم که دیگ ...

بسر من لج بازه یه سالو نیمش بود تا 5 ماه یبار جیش نکرد بعدش این مادر شوهرم ترسوندش هی ول داد شلوارش

🥰 🥰
شما دیگه خیلی زود گرفتی پسر ها از دختر ها کنترل ادرار و خیلی دیر تر به دست میگیرن . ۲سال ۵ ۶ ماهگی ب ...

نه خدایی یه هفته ای یاد گرفت خیلی قشنگ کنترل میکرد تقصیر مادر شوهرم شد یه مدتم بخاطر زایمانم نشد بهش برسم

🥰 🥰
بسر من لج بازه یه سالو نیمش بود تا 5 ماه یبار جیش نکرد بعدش این مادر شوهرم ترسوندش هی ول داد شلوارش

ای بابا تربیت آدمو خراب میکنن. براش برچسب بگیر جایزه بده که تشویق بشه

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁

من فکر میکنم از همون اول بچت آماده نبود چون ۲ ماه خییلی زیاده تا جیشش رو بگه نهایت ۱۰ روز تا ۲ هفته ست .‌ الانم چون آمادگی نداشت باز برگشت 

ای بابا تربیت آدمو خراب میکنن. براش برچسب بگیر جایزه بده که تشویق بشه

اره خدایی دوتا بسرامم باهوشن  نه بدون جایزه اینا حرف گوش میده ولی شبا بوشک میکنم چون بد عنقه نمیره دسشویی بیدارش کنم

🥰 🥰
پسرمنم دوسال دوماهشه همه میگین بگیر ولی نمیدونی چرا احساس میکنه زوده؟؟ به نظرتون اشتباه میکنم

چندتا نشونه داره

اول اینکه بچه صحبت کنه یا لااقل متوجه منظور و خواسته شما در مورد توالت رفتنش بشه و بتونه بفهمه چی میخواین تا اطاعت کنه

دوم اینکه متوجه بشید چندبار از موقع پوشک کردن تا تعویض لااقل دو ساعت پوشکش خشک مونده این نشون میده کنترل ارادی مثانه داره

سوم اینکه خودش از شما با اشاره و... بخواد که دیگه پوشک نمیخواد (این فرق داره با خارش و عرق ناشی از پوشک)