2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنووووووون میشم ی دنیا ممنون💙💙💙💙

فرستادم گلم😍

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

ببین منم  تو کلینیک بیمارستان عرفان  هم مزوتراپی کردم

هم لیزر کیوسوئیچ ، کلی هزینه کردم

اما تاثیری که روغن بادوم شیرین داشته  خیلی بهتر بوده

ولی باید مداومت داشته باشه

ضد افتاب به اندازه دو تا بند انگشت برای صورت هم فراموش نشه

چون افتاب بیشتر تحریکش میکنه

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
ببین منم  تو کلینیک بیمارستان عرفان  هم مزوتراپی کردم هم لیزر کیوسوئیچ ، کلی هزینه کردم ...

ممنون همه رو.امتحان میکنم😞💙💙💙💙💙

دوست داشتی واس حال دلم صلوات بفرس❤
کربوکسی تراپی شنیدم جواب میده

دوستم که زیر چشمشونو کربوکسی کردن رو هم دیدم

تا ۳ روز زیر چشماا باد میکنه به حدی که هیچ جا نمیتونی بری انقد افتضاحه 

اون گف بخاطر اینکه  از کار و زندگی می اندازه دیگه ادامه نداده

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
ن اصلا 

خب پس کمبود اهن نداری ولی محض احتیاط از قرص آهن استفاده کن شبا بعد شام.. بعدشم عدس زیاد بخور سرشار از آهنه.. از مواد ارایشی دور چشم استفاده نکن یه مدت، گیاه آلوورا بگیر قسمت ژل مانندشو بزن زیر چشات روزی دوبار، یه حبه یخ بزار لای دستمال روزی یبار ماساژ بده انشالا ک اثر کنه برات 🙏😗 

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:
خب پس کمبود اهن نداری ولی محض احتیاط از قرص آهن استفاده کن شبا بعد شام.. بعدشم عدس زیاد بخور سرشار ا ...

چشم حتما همه رو انجام میدم💙💙💙💙💙💙💙💙ممنون..حیف پول ک دادم بابت تزریق ژل

دوست داشتی واس حال دلم صلوات بفرس❤