2777
2789

واس من ارثیه...ینی هیچ راهی نداره؟امروط تزریق ژل دکتر انجام داده اما انگار ن انگار ..دارم میسوزم این همه پول دادم😞😞😞😞😞😞

دوست داشتی واس حال دلم صلوات بفرس❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم زیز چشمم ی هاله تیره هست از نوجوونی الان کمرنگتر شده ولی هم ارثیه هم از کمبود آهن میشه عکس ...

الان نه نمیتونم داغون😭😭😭😭😭😭😭

دارم دیونه میشم..ابجیم برام پول فرستاد همش دادم سر این تزریق😢😢😢😢😢

چراعزیزم تا۷۰ درصد امکان بهبودی هست...

زینارومیشناسی زیبایی گرام ؟؟

ایشونم زیرچشمشون ارثی سیاه بود الان عالی شده کارایی که کرده پست کرد الان میفرستم واست برو بخون...

من خیلی قبولش دارم😍

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
منم دارم ولی زیاد نیست شاید باید وقت بگذره عکس قبل و بعدشو نداری 

فکر نکنم اتفاقی بیفته اصلا هیچ تغییری نکردم جز کبودی بیشتر

چای نپتون کیسه ای رو بعداز استفاده بزارسردبشه بزارروی سیاهی زیرچش ده مین به مدت یه ماه خوب میشه

وای من ک ارثیه ایم کارا فایده نداره😢😢😢😢😢

فکر نکنم اتفاقی بیفته اصلا هیچ تغییری نکردم جز کبودی بیشتر

اینو ببین ایناها...معلومه که درمان داره..

https://www.instagram.com/p/Bv4e4mggXJa/?igshid=s1xjpf68vkpg

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
چراعزیزم تا۷۰ درصد امکان بهبودی هست... زینارومیشناسی زیبایی گرام ؟؟ ایشونم زیرچشمشون ارثی سیاه بود ...

ممنووووووون میشم ی دنیا ممنون💙💙💙💙

توروخدا بیایید😭😭😭😭😭😭

کلم بخور ویتامین کا داره نمی زاره مویرگ های زیر چشمت خونریزی کنه 

بعد هر بار ورزش های چشم انجام بده  و روزی چند بار ۵ دقیق به بال نگاه کن تا عضلات چشمت قوی بشه 

شب ها هم زود بخواب!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖