2777
2789
عنوان

بخدا خیلی حالم بده چرا خدا کمکم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 24 پست

ببین اگ میتونی برو پیچ دکتر مژگان صیادی خییییلی کارش عالیه معروفه شیراز بهش بگو شاید دکتر خوب مشهد بدونه. جواب هم میده دایرکت

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=106212673]برای بارداریت یع صلوات میفرستم..شمام بفرسین دوستان.. اللهم صل علی محمد وال محمد خدا ...

فدای اشکات شم من ابجی

بخدا منم بغض کردم....

از رحمت خدا نا امید نشو....

مطمعنم حتما یع حکمتی دارع...

چشمو دلم روشنع ک مژدگونی بهمون میدی ب زودی برا بارداریت

idont think.ifeel
فدای اشکات شم من ابجی بخدا منم بغض کردم.... از رحمت خدا نا امید نشو.... مطمعنم حتما یع حکمتی دارع ...

مرسی عزیزم-خدا حفظت کنه که انقدر مهربونی

لطفا برای سلامتی  نی نیم یه صلوات بفرست 
@تنها۸۷۲   عزیزم لطفا اگ از دکترت راضی هستی ب دوستمون هم معرفی کن

سلام عزیزم خوبی؟

دکترم مینو نایبی هس ازش راضی نیستم چون کلی ناامیدم کرد گفت باید تخمک اهدایی بگیری ذخیرت خیلی پایینه 2جلسه رفتم پیشش دیگه نرفتم ولی دکتر مهدی ترک زاده متخصص زنان و زایمان هس تومشهد خیلی شنیدم کارش واسه نازایی عالیه

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
سلام عزیزم خوبی؟ دکترم مینو نایبی هس ازش راضی نیستم چون کلی ناامیدم کرد گفت باید تخمک اهدایی بگیری ...

عزیزم  جدی؟ خدا بزرگه اصلا ناامید نشو. رفتی باشگاه و رژیم بگیری

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
عزیزم  جدی؟ خدا بزرگه اصلا ناامید نشو. رفتی باشگاه و رژیم بگیری

آره اجی دیگه پیشش نرفتم بدم اومد ازش

رژیم دارم اجی پیاده‌روی میکنم حوصله باشگاه ندارم فکرکنم افسردگی گرفتم

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘

سلام دوستان الان مشگل بیشترماخانوما شده کیست وتنبلی ،و همش به خاطر عادت بد زندگی کردن وغذاخوردنمون ،بیشتراین بیماری های زنونه مخصوصا کیست وتنبلی به خاطر سردی رحمه و متاسفانه طب جدید که خیلی هم ادعاش میشه اصلا به این چیزا اهمیت نمیده و به جای اینکه اساسی ریشه مریضی رو تو بدن حل کنه فقط میخواد مقطعی بادارو و هورمون مشگل و واسه یه بچه حل کنه که همونم بیشتربا شکست مواجه میشه وباعث یه مریضی دیگه میشه ،سقط مکرر ،فولیکولای زیاد وپوچ که خودش باعث کیستای بیشتر میشه و هورمونا بدتربه هم میریزه و هزارمشکل روحی وجسمی دیگه ..

واقعا وقتی میشه با چند ماه رژیم غذایی وداروی گیاهی و ورزش و ..این مشگلات وریشه کن کرد چرا انقد وقت و هزینه بیخودی میزارید پای این قرص وآمپولا ،

واقعا دلم میسوزه وقتی خودم این مشگلات و داشتم وتو چندماه بدون یه قرص وآمپول همه مشگلم حل شده ولی انقد تاپیک ناراحت کننده فقط واسه تنبلی وکیست میبینم 😔

به این تاپیکم سربزنید و مشگلتون وریشه ای حل کنید نه مقطعی .به نظر من این که میگن طب سنتی حوصله و وقت زیاد میخواد دروغه ،من دوستامو میشناسم که الان بیشتراز۴ ساله فقط واسه کیست وتنبلی درگیر این دکترو اون دکتره ومشلش حل که نشده بیشترم شده ولی من خداروشکرکمتراز ۴ ماه همه مشگلاتم حل شد .امیدوارم با این تاپیک تونسته  باشم مشگل یک نفرو حل کنم .

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3289017/هرکی-پلی-کیستیکهزخم-دهانه-رحم-وعفونت-شدید-و-تنبلی-و-داره-بیاد-تو-من-که-خوب-شدم-خ