سلام دوستان الان مشگل بیشترماخانوما شده کیست وتنبلی ،و همش به خاطر عادت بد زندگی کردن وغذاخوردنمون ،بیشتراین بیماری های زنونه مخصوصا کیست وتنبلی به خاطر سردی رحمه و متاسفانه طب جدید که خیلی هم ادعاش میشه اصلا به این چیزا اهمیت نمیده و به جای اینکه اساسی ریشه مریضی رو تو بدن حل کنه فقط میخواد مقطعی بادارو و هورمون مشگل و واسه یه بچه حل کنه که همونم بیشتربا شکست مواجه میشه وباعث یه مریضی دیگه میشه ،سقط مکرر ،فولیکولای زیاد وپوچ که خودش باعث کیستای بیشتر میشه و هورمونا بدتربه هم میریزه و هزارمشکل روحی وجسمی دیگه ..
واقعا وقتی میشه با چند ماه رژیم غذایی وداروی گیاهی و ورزش و ..این مشگلات وریشه کن کرد چرا انقد وقت و هزینه بیخودی میزارید پای این قرص وآمپولا ،
واقعا دلم میسوزه وقتی خودم این مشگلات و داشتم وتو چندماه بدون یه قرص وآمپول همه مشگلم حل شده ولی انقد تاپیک ناراحت کننده فقط واسه تنبلی وکیست میبینم 😔
به این تاپیکم سربزنید و مشگلتون وریشه ای حل کنید نه مقطعی .به نظر من این که میگن طب سنتی حوصله و وقت زیاد میخواد دروغه ،من دوستامو میشناسم که الان بیشتراز۴ ساله فقط واسه کیست وتنبلی درگیر این دکترو اون دکتره ومشلش حل که نشده بیشترم شده ولی من خداروشکرکمتراز ۴ ماه همه مشگلاتم حل شد .امیدوارم با این تاپیک تونسته باشم مشگل یک نفرو حل کنم .
https://www.ninisite.com/discussion/topic/3289017/هرکی-پلی-کیستیکهزخم-دهانه-رحم-وعفونت-شدید-و-تنبلی-و-داره-بیاد-تو-من-که-خوب-شدم-خ