2777
2789
منم با مادر شوهرم همش بحث دارم.هرچی هم میشورمش میزارمش کنار فایده نداره

هرچی گف

بگو از بس ناز پروردس من و باباش دورش میچرخیم نمیزاریمش زمین ک بخوات چاردست و پا بره یا راه بره

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خدا یعنی ممکنه پسر منم یهو راه بره.بابام میگه انگار پسرت میخاد از جا بلند شه راه بره

اره بخدا 

انقد نگران نباش

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
امیدوارم همچین مادر شوهرایی رو خدا نابود کنه

تازه بهم میگفت حرف نمیزنه ممکن .....اون خدا جای حق نشسته  خدا زبونش بست بخدا اگه جای من بودی چیکار میکردی بخیال شو نگرانم نباش مهم سلامتی بچه هامون من سعی میکنم زیاد بغلشون ندم رفتم پیشون میدم اگه نرم به شوهرم اجازه نمیدم ببرش پایین بخواد زور بگه زبونشو چنان میبندم دیگه جرات نکنه

جوابشو ندادی

دادم ولی ادم نادان این حرفا حالیش نیش فقط واگذارشون کردم بخدا فقط یه کلمه بگم خانواده شوهرم  سگ شرف داره به اینا این حیون یکم وفا داره به صاحبش ولی اینا نع بزار اینطور بگم پارسال اربعین حامله بودم ماهم گوسفندی قربونی میکنیم  خیلی هوس جیگرشو کردم بهشونم گفتم بهم ندادند لعنتا دادن به خواهرشوهر عوضیم خورد 

مرسی عشقم.....منوخسته شدم تازه گریه میکنم ایناناراحت میشن .....خیلی میفتن زمین اینواروم میکنم اون یک ...

ای جاااانم.نگران نباش باهم بزرگ میشن راحت میشی.عکساشونو بفرس ببینم