2777
2789
عنوان

بهم بگید چیکار کنم خودم خیلی عصبیم

306 بازدید | 27 پست

سلام روز خوش دوستای عزیزم.

دیشب با نامزدم دعوام شد چون یکم باهاش لج بازی کرده بودم.۴.۵ روزه شریک کاریش پیششه و منم اصلا موافق رفیق بازی نیستم ما هم فعلا نامزدیم و جدا از هم زندگی میکنیم،منم این موضوع رو به مامانش گفتم و گفتم بگو دوستشو بیرون کنه و ۴ تا چوقولی دیگه هم کردم،نامزدمم نازاحته میگه چرا مثل دختر بچه ها هرچی میشه به مامانم میگی شاید نخوام ۲ تا چیزو مامانم بدونه،بعدشم رفته بودم جایی با مامانم بهش برعکس معمول نگفتم تا بفهمه منم میتونم به حرفش گوش ندم.اونم ۱ ساعت دیشب جواب نداد گوشیشو و منم کلی شک کردم.کلن همه دعواهامون سر شکاک بودنه منه.دیگه دیشب قبل خواب چندتا پی ام تومار دادم و اخرشم گفتم خدا مرگمو برسونه اینجوری گفتم اروم شه اما نه اونارو جواب داد نه دیگه بهم زنگ زده و پیامم نداده از دیشب منم زنگ نمیخوام بزنم چون واقعا رفتار دیشبش باهام بد بود و نمیخوام زنگ بزنم.خیلی ناراحتم میترسم دیگه  زنگ نزنه.😞😭خیلی دلهره دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاقلانه ترین کار حل کردن مشکلات بین خودتونه با این کار خودت را از چشم میتدازی و همه ب چشم یک بچه بهت نگاه میکنن بعدشم یک کاری نکن با بی اعتمادی هات ی جایی کلافه بشه و بگه حتما خودت خیانت کاری ک شکاکی.اعتماد ب نفس ات را اونقدر بالا ببر ک ب این باور برسی ک هیجکس مثل تو نیست برای همسرت

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
عاقلانه ترین کار حل کردن مشکلات بین خودتونه با این کار خودت را از چشم میتدازی و همه ب چشم یک بچه بهت ...

درسته،اما چون مامانش هم مخالفه دوست و رفیقه گفتم اگه بهش بگم میره و پسرشو تهدید میکنه،چون اون هنوز با پدر و مادرش زندگی میکنه.

خب حق دارم ازش بخوام اگه با چیزی مشکل دارم

اره ، معلومه که حق داری، اما گزارش دهی به مامانش خیلی اشتباه بوده عزیزم

«من ناموس کسی نیستم» به یاد همه زنان و کودکانی که به نام ناموس و غیرت کشته شدند