2777
2789

این پیج ها هستش برا زایمان و. ورزشهای بارداری که باردارا میان میگن خیلی زایمان خوبی داشتیم و فلان و.. از اوندمربی شون تشکر میکنن و... میرم اونا رو میبینم خیلی حسرت میخورم 

از این استخرهای بارداری که با گروها میرن منم میرفتم ولی میدیدم همه چقد حالشون خوبه و همه ورزشا رو میکنن و راحت میرن و میان و لباسای شیک و... اراسته پا میشن میان استخر.. من اونوقت همون استخر رفتنم سختم بود اخرم چند جلسه رو با اینکه پولشو از قبل پرداخت کرده بودم دیگه نرفتم.. 🙁

الان فیلمای اونایی که با من همدوره بودن میذارن که دارن با همون شکم صحبت میکنن و تشکر میکنن و شرح زایمان شون رو تو کپشن نوشتن و عکس بچه شون گذاشتن که تپل و با وزن بالای 3 کیلو.. اونا با اینکه هم هفته بودیم ولی تازه زایمان میکردن من اونوقت خیلی زودتر و غافلگیر شدم و حتی نتونستم با آمادگی برم بیمارستان... ( منظور تمیزی و... ساک و همراه و کارای اینجوری...) « حسرتش همیشه به دلم موند» 😩😫😢😢😢😢😢

نگو که منم  استرس دارم. الان میخوام ساک و وسایل بشورم و فردا پس فردا ساکش رو ببندم.نمیدونم زایمانم چطور میگذره  

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.