2777
2789
چرا عزیزم ؟  میدون جنگ که نیست به خاطر خودتون وبچه هاتون یه بهشت بساز  مادر مرکز آرامشه ...

اره ولی مادرم آدمه... مخصوصا بعد زایمان که نیاز به توجه داره.. محبت و عاطفه... حتی زبونی و عملی سخته میتونه فقط تو کمک کردن کارای جسمی کمک کنه بار کار کم شه.. دوقلو رو اوه شوهر کمک نکنه خیلی سخته... مامانم تا اینجا بیخوابیا رو پا به پای من کشید شرمنده شم که شوهرم کمک نکرد

مردا قبل ازدواج با بعد ازدواج زمین تا آسمون فرق میکنن نمیشه شناختشون

چرا از هر خلقي يه نشونه کوچيک دارن همون بعد از ازدواج بزرگ ميشه

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ماهه زایمان کردم اونم دوقلو از شدت ورم و درد تا صبح نمیخوابیدم..  تو دو ماه اخر. از بعد زایم ...

وای یاد زایمان خودم و کارای شوهرم افتادم.باور کن منم همین دوران را کشیدم.جدا خوابیدم و بی محلی ها و سرکوفت ها که زن نیستی و ..... نگران نباش افسردگی بعد زایمان باعث میشه حساس بشیم و حوصله نداشته باشیم و مردها هم درکشون صفر هس. ولی خدایی دوقلو خیلی یخته.خدا کمکت کنه گلم

اللهم عجل لولیک الفرج 

از لفظ های عزیزم و اقام و لطفا و ببخشید استفاده کن لبخند بزن همیشه برای رابطه خودت پیش قدم شو ...نا امید نشو ...اگه این کارا رو کردی و بازم اخلاقش بد بود ادامه بده و مخصوصا لبخند

دوستای گلم من مجردم و باردار نیستم این تیکر بارداری هم نشون دهنده تاریخ کنکورمه😨😨 برام دعا‌کنین و یه صلوات بفرستین😘😘

عزيز دلم چقد خسته اي

كاش مردا هم درك ميكردن 

منم دوقلو باردارم اول بارداريمه انقد نكرانم

خدا كنه سالم بيان بغلم اي خدا...

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿

خیلی ها مثل تو هستن.

یه کارایی هم جز کارای زن هست که باید توخونه انجام بده.لباس شستن...الانم ک تو هر خونه لباسشویی هست.بخدا من حتی دوتا دونه جوراب همسرمو تو ماشین میندازم.قرار نیست با دست بشورم.ولی خوب با وجود کار روزانه ی مردا و فشار روحی تو خونه ک میان باید به هم آرامش بدید.نمیگم حق با شوهرته.زن هم نیاز به محبت و دیده شدن داره.

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
اصلا چرا ازدواج ميکنيد تو رو خدا اين مردا رو بشناسيد بعد ازدواج کنين

اولا که ازدواج یه هنددونه در بسته اس تا طرف تو شرایط قرار نگیره نمیتونی ریکشنشو حدس بزنی هر چقدرم تو شرایط معمولی و آروم قبل ازدواج سعی کنی بشنلسیش. دوما به نظرم مشکل استارتر فقط خستگی جفتشونع یه جور افسردگی خفیف بعد اومدن دوقلوها..‌ که بعد زایمان طبیعیه. ضمنا هیشکی کامل نیست اینا الان فقط آستانه تحملشون پایین اومده

اصلا چرا ازدواج ميکنيد تو رو خدا اين مردا رو بشناسيد بعد ازدواج کنين

به قران روز خواستگاری خیلی سربه زیر بود.. انقدی که منو نگاه نمیکرد.. چه جوری میفهمیدم انقد پررو بود

اره ولی مادرم آدمه... مخصوصا بعد زایمان که نیاز به توجه داره.. محبت و عاطفه... حتی زبونی و عملی سخته ...

الهی بگردم 

واقعا شرایط سختی داری 😔😔😔😔مخصوصا بعد از زایمان که آدم دلش توجه میخواد 

خیلی ها مثل تو هستن. یه کارایی هم جز کارای زن هست که باید توخونه انجام بده.لباس شستن...الانم ک تو ه ...

ايشون خستكي و سختي هاي بارداري و بي خىابي و ورود همزمان دو تا بچه و ... بهشون فشار اورده

همسرش ميتونه كاراي شخصيشو حد اقل خودش انجام بده 

گناه ك نكرديم زن شديم

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
وای یاد زایمان خودم و کارای شوهرم افتادم.باور کن منم همین دوران را کشیدم.جدا خوابیدم و بی محلی ها و ...

فک کنم نود درصد مردا موقع زایمان زنشون دیوانه میشن

شوهرمنم خیلی عذابم داد با کاراش آدم خوبیه اما اون چندماه بعد زایمان خیلی عجیب شده بود

میگم شایدماخانوم ها افسردگی میگیریم فک میکنیم اینا هیولاهستن

من هنوز یاد اون سختی ها میفتم ازشوهرم بدم میاد

واسه شادی روح برادرم 💔صلوات بفرستین لطفا ممنونم 
از لفظ های عزیزم و اقام و لطفا و ببخشید استفاده کن لبخند بزن همیشه برای رابطه خودت پیش قدم شو ...نا ...

چقد مهربون و با امید.احسنت ک انقد قوی هستی... 

اللهم صلی علی محمد وآل محمد