2777
2789
چقد مهربون و با امید.احسنت ک انقد قوی هستی... 

ما آدم هستیم ک باید به هم کمک کنیم عزیزم 😊😊😊

دوستای گلم من مجردم و باردار نیستم این تیکر بارداری هم نشون دهنده تاریخ کنکورمه😨😨 برام دعا‌کنین و یه صلوات بفرستین😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا درکت میکنم دوقلو خیلیی سخته چون خودمم دوقلو دارم ،اینکه کمک نمیکنه حق داری ازش ناراحت باشی و.. ...

همینو بهش میگم... حرصم میگیره که راحت میگیره میخوابه تا صبح حتی یه شیفت هم. کمک نمیکنه.. بدبختی اینا هم بچه هایین که درست نمیخوابن که منم بخوابم

عزيز دلم چقد خسته اي كاش مردا هم درك ميكردن  منم دوقلو باردارم اول بارداريمه انقد نكرانم خدا ...

وای عزیزممم خدا حفظشون کنه 

ماهم خیلی دوقلو دوس داریم خیلی حس شیرینیه مطمئنا

ایشالا به سلامتی بیان بغلت تپلی و خوشگل

سه ماهه زایمان کردم اونم دوقلو از شدت ورم و درد تا صبح نمیخوابیدم..  تو دو ماه اخر. از بعد زایم ...

خیلی واست ناراحت شدم عزیزم نمونه این شوهر و زندگی تو ب چشم خودم دیدم واقعا یه جهنم واقعیه 

ببین نکنه شوهرت موادی مصرف میکنه حالا نگی نه قیافه ش نمیخوره یا اصلا اینطور نیست و حتی سیگار هم نمی کشه چون اینا دلیل عدم مصرف مواد نمیشه

احتمال خیلی زیاد مصرف داره 

فک کنم نود درصد مردا موقع زایمان زنشون دیوانه میشن شوهرمنم خیلی عذابم داد با کاراش آدم خوبیه اما او ...

اونام یه جور افسردگی میگیرن بخاطر بهم خوردن روال زندگیشون... زندگی که همیشه گل و بلبل نیس خوبه که این بهم ریختنا بخاطر اومدن کوچولوهای شیرین باشه نه مشکلات و مریضی خدای نکرده

ايشون خستكي و سختي هاي بارداري و بي خىابي و ورود همزمان دو تا بچه و ... بهشون فشار اورده همسرش ميتو ...

درسته گناه نکردیم زن شدیم... ولی بعضی مردا خصلتشون اینه... میشه مگه با دوتا بچه بیای زندگی رو ب خودت حروم کنی یا هر روز جنگ اعصاب راه بندازی که آقا لباساتو خودت بشور...یا حالا چیزای دیگه.زن باید مدیریت کنه.شاید همسرشون مشکلی دارن بیرون خونه.

ایشون هم با دوتا بچه سخته دست تنها باشه ولی بشینه با همسرش صحبت کنه...برای رابطه پا پیش بذاره.

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
خیلی واست ناراحت شدم عزیزم نمونه این شوهر و زندگی تو ب چشم خودم دیدم واقعا یه جهنم واقعیه  ببی ...

چه جوری بفهمم مصرف میکنه..؟ اخه به قول تو اصلا به قیافش نمیخوره اهلش نیست

فک کنم نود درصد مردا موقع زایمان زنشون دیوانه میشن شوهرمنم خیلی عذابم داد با کاراش آدم خوبیه اما او ...

دقیقا منم همینطور.هیچوقت حرفاش یادم نمیره. افسردگی هم بی تاثیر نیس.ولی مردها هم باید مطالعه و شعورشون را ببرن بالا که با زن تازه زایمان کرده چطوری برخورد کنن

اللهم عجل لولیک الفرج 
همینو بهش میگم... حرصم میگیره که راحت میگیره میخوابه تا صبح حتی یه شیفت هم. کمک نمیکنه.. بدبختی اینا ...

منم بچه هام اصلا نمیخوابیدن دهنمو سرویس کردن هر ۲ کولیک داشتن رفلاکس داشتن بعد ۴ ماه خداروشکر خداروشکر یکم بهتر شدن

مامان دوتا فندق هستم ❤❤
درسته گناه نکردیم زن شدیم... ولی بعضی مردا خصلتشون اینه... میشه مگه با دوتا بچه بیای زندگی رو ب خودت ...

اقا نا اصلا رابطه نخواستیم فقط کمک کنه همین... س و.... بخوره تو سرم فقط یکم کمک کنه و مهربون حرف بزنه همینن😢

دقیقا منم همینطور.هیچوقت حرفاش یادم نمیره. افسردگی هم بی تاثیر نیس.ولی مردها هم باید مطالعه و شعورشو ...

دقیقا... یکم نمیره در مورد اینا بخونه... ننش که یادش نداده زن داری. 

بعضی مردا چقد پررواند ای خدا؛؛ یکی دیگه ۹ماه سختی میکشه و بدنیا میاره اونا افسردگی بعد زایمانشو میگیرن ؛ بگو افسرده وخی تا بریم دکتر نجاتت بده حداقل😐

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)
چه جوری بفهمم مصرف میکنه..؟ اخه به قول تو اصلا به قیافش نمیخوره اهلش نیست

دوستاش جاهایی که میره بوی لباسا و عرقش .خیلی ادکلن مصرف میکنه یا وقتی میاد خونه بو عطر و ادکلن بیشتری میده البته این درصورتیکه موادش بو دار باشه .زود احتیاج ب حمام پیدا میکنه چون بیشتر عرق میکنه

دوستاش جاهایی که میره بوی لباسا و عرقش .خیلی ادکلن مصرف میکنه یا وقتی میاد خونه بو عطر و ادکلن بیشتر ...

از اینا که گفتی فقط حمام درست بود... ولی عطر و اینا نمیرنه اصن... نمیدونم والا