2777
2789

کیا برا رابطه شون مشاوره رفتن؟ مشاور خدایی چیکار میکنه؟ شماها رفتین ؟ جز حرف زدن کار دیگم میکنن؟ جادو که نمیکنن.. مشاور مگه چی میگه؟ به هر دومون میخواد بگه گذشت کنین و فلان و... تا عمل نباشه که فایده نداره. 

تا رفتار شوهرم عوض نشه زندگی به ادم زهرماره. 

باهام مثل کلفت حرف میزنه  تو حرفاش یه لطفا نیست.. وقتی باهام حرف میزنه یه لبخند کوچیک هم نیست با نگاهش ادمو میخوره... 

اومده میگه لباسام نشسته است لباس ندارم (با لحن بد) تازه میگه اوتوشم معلوم نیست چی میشه توقع داره من اتوی لباسشم بکنم... فقط خواب و خوردنش اینجاست هیچ کاری به من نداره... الان دقیقا یکسال بیشتره که هیچ دستی بهم نزده...  

حتی یه دونه ظرف تو خونه جابجا نمیکنه  اگر بکنه کلی منت میذاره... و قیافه میگیره.. 

بچه ساکت رو از بعد دعوا بلند کرد سه ساعت گریه کرد بیچاره.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا فقط دو دقیقه حرف چرت میزنن تموم پاشین وقت بعدی  همشم خودمون بلدیم فقط باید عمل داشته باشیم که نداریم باید تمرین داشته باشیم که نداریم

🕌🏴🏴🏴  اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا اَباعَبدِالله  🏴🏴🏴🕌    🍁🍁🍁🍁  دختر آبانم  🍁🍁🍁🍁  😍😍😉

سه ماهه زایمان کردم اونم دوقلو از شدت ورم و درد تا صبح نمیخوابیدم..  تو دو ماه اخر. از بعد زایمانم که به خاطر بچه ها کلا نخوابیدم هیچ کمکی به من و مامانم نکرد.. بنده خدا مامانم. 

سه ماه خونه بابام بودیم یه تشکر درست حسابی نکرد ازشون.....

همه یه دونه میزان شوهرشون با کادو و هدیه ازشون تشکر میکنه من دو تا رو با سختی اوردم ( تهوع های زیاد سردردددددددد های زیاددددد. نخوابیدن. درد. ورم.) یه تشکر درست ازم نکرد... ( بماند که کادو هم نگرفت. 

حتی کاری هم ازش بر میومد رو ازش هم میخداستم با وجود خواهش من ازم دریغ میکرد ( از بعد زایمان خیلی پادرد میشم چقدر از درد و  ذق ذق پاهام خوابم نمی‌برد خواهش میکردم یکم پامو ماساژ بده نمیکرد همیشه بهانه میاورد... کلی اکراه و نه آوردن.. 

میرفت تو هال میخوابید راحت تا صبح ( خونه مامانم) بچه ها به خاطر اینکه تو زیر کولر نباشن تو اتاق گرم منم مجبور بودم به خاطر بچه ها تو اون اتاق گرم بخوابم و شر شر عرق بریزم... و صد دفعه تا صبح بلند شم اونوقت اون راحت میخوابید... 

الانشم که سه ماه گذشته همین رویه است... یذررره کمک نمیکنه منم یذره بخوابم... تابهش میگم میگه صبح باید پاشم ولی هر روز ساعت  10 و یازده میره سر کار کلی تاخیر میخوره ( میخوابه حتی اگه ببینه  دیرشه بازم میخوابه حقوقش کم بشه اصن براش مهم نیست... 

وای رابطه جنسی ندارین😐😐😐😐

یکسال بیشتر نمیشه ها.بچه هاتون سه ماهه هستن😐

کنار آشیانه ی تو آشیانه می کنم/فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم/کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای/و من برا ی زندگی، تو را بهانه می کنم

اصلا چرا ازدواج ميکنيد تو رو خدا اين مردا رو بشناسيد بعد ازدواج کنين

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ... 

شوهرت سرد شده حتما حتما حتما روانشناس برو

دوستای گلم من مجردم و باردار نیستم این تیکر بارداری هم نشون دهنده تاریخ کنکورمه😨😨 برام دعا‌کنین و یه صلوات بفرستین😘😘
اصلا چرا ازدواج ميکنيد تو رو خدا اين مردا رو بشناسيد بعد ازدواج کنين

مردا قبل ازدواج با بعد ازدواج زمین تا آسمون فرق میکنن نمیشه شناختشون

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ات رو تغییر میدن