2777
2789

سلام

میخوام دختر جاریمو پاگشا کنم

راهنمایی کنین چیا درست کنم که هم زیاد هزینه نکنم هم شیک باشه هم چون بچه ۱۸ ماهه دارم اذیت نشم.

چون جاریم منو پاگشا که کردن برام نسبت به اینکه شوهرش زیاد درآمد نداشت سنگ تموم گذاشت میخوام برا دخترش جبران کنم هم بخاطر جاریم هم بخاطر برادرشوهرم.

اما الان نسبت به اونموقع خرجا خیییلی سنگین شده برای همین گفتم زیاد هزینه بردار نباشه.ممنون از راهنماییاتون😚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حلیم بادمجون ...فسنجون ..ته چین مرغ یا باقالی پلو با ماهیچه 

با سالاد ماکارونی یا سالاد اندونزی یا سالاد انار و اسفناج 

بورانی هم درست کن 

ژله یا دسر عربی یا کرم بروله یا کرم کارامل 

اگر فر داری میتونی دو تا مرغ درسته رو مزه دار کنی یک شب توی یخچال بمونه فرداش بگذار توی فر 

حاالا به هر حالت که دوستداری.مرغ شکم پر که شمالی هست با الو و رب انارو گردو چرخی درست میشه

یا داخل شکمش گوجه و فلفل دلمه و سیر و پیاز بزار حسابی همه جاشو نمک و فلفل بزن بزار توی فر مثل مرغ سوخاری

هم خوشگله سر میز هم گرون نیست

یه مدل خورشت مثل بادمجون هم درست کن 

سالاد الویه یا سوپ شیر هم بزار

سوپ شیر

کشک بادمجان

اینا پیش غذا

غذای اصلی مرغ شکم پر ، غذای برنجی کلا

دسر اگ حوصلشو نداری اماده بخر با شیر مخلوط کن

تو ظرف بریز همراه بیسکویت خووووبه

زخم‌هایش را بوسید و از خودش بابت تمام آن‌ها عذرخواهی کرد،  زندگی‌اش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴
اگر فر داری میتونی دو تا مرغ درسته رو مزه دار کنی یک شب توی یخچال بمونه فرداش بگذار توی فر  حا ...

خودمم به همینا فکر میکردم من هم حلیمام خوب میشه هم سچپ شیرام نمیدونم کدومو بزارم

حلیم یک کم خرجش بیشتره سوپ شیر هم الافی و مراقبتش بیشتره نمیدونم به همه کارام میرسم یا نه