2777
2789
عنوان

کم موها بیاین لطفا

230 بازدید | 37 پست

به نظتون ترمیم مو خوبه این چسبیا منظورمع من موهام کمه ولی نه در حد طاس .تبلیغاته اونا رو که دیدم خیلی خوشم اومده ولی تو انجامش تردید دارم .شما کسیو دیدین انجام داده باشه؟چی فکر میکنید دربارش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزممم منم کف سرم،عین کف دستمه،اینقدر که کم مو هستم........

ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی

شما تاحالا سراغ درمان پزشکی رفتین؟چه روشهای دزمانی بکاربردین

ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی
خب فکرنکردی به ترمیم؟

دیگه اینقدر به کم پشتی مموهام فکرکردم،همون چند تاری که هم داشتم ریخته........من به مدت طولانی آمپول کاشت جنین استفاده کردم

الانم ماینوکسیدیل میزنم و قرص هورمونی ولی خب نمیشه موی قشنگ

اسم قرص تون چیه؟اگه خیلی خالیه برین کاشت مو انجام بدین البته اگه هزینه ش رو دارین