2777
2789
عنوان

جگر گوساله یا گوسفندی کدوم بهتره

8788 بازدید | 90 پست

بچه ها جگر گوساله بهتره یا گوسفندی من تا حالا گوساله نگرفتم فقط گوسفندی حالا شنیدم گوساله ام خاصیت داره نمیدونم کسی اطلاع داره برا بچه ها خوبه خاصیت داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جفتش خوبه

تا الان گوسفندی خریدی یبارم گوساله بخر

ما جفتشو میخریم مال گوساله هم خیلی خوش طعم و خوبه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

گوسفند

کلاماگوشت گوسفندمیخوریم گرمی

خانواده همسرم خسیسن گوسفندنمیخرن که گرون

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

عزیزم ما خودمون همیشه گوسفند میخریدیم تا اینکه چند وقت پیش یه دکتری گفت جگر گوساله خیلی خون سازه برای کسایی که کم خونی دارن عالیه در صورتی که ما برعکسشو فکر میکردیم

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
خب دیگه عزیزم الان انقد گرون شده گوشت ک واقعا خیلی خانوادها صرف نظر میکنن از خریدش

اخه اینا بخوان پولشون میرسه نداشتن یچیز نخریدن بخاطراینکه پول اضافی ندم یچیز دیگس ازاول نمیخرن

مادرشوهرم میگه چرامامانت اینا ۲برابرپول میدن به گوشت بزارن جیبشون 

مادرشوهرم هفته ای یبار که مامیریم غذامیپزه

حقوق پدرشوهرم کلامیده لباس وساعت وطلا

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
عزیزم ما خودمون همیشه گوسفند میخریدیم تا اینکه چند وقت پیش یه دکتری گفت جگر گوساله خیلی خون سازه برا ...

منم همینو شنیدم تعجب کردم گفتم بپرسم از بچه ها شاید کسی اطلاع داشته باشه ممنون🥰