2777
2789
عنوان

شوهرم پنهانی به خانوادش پول میده

| مشاهده متن کامل بحث + 6497 بازدید | 40 پست

اکثر مردای ایرانی اینکارو انجام میدن

اگه به زندگیت فشار نمیاره سخت نگیر 

چون به هر حال شوهرت کار خودشو میکنه فقط روششو تغییر میده

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ايا در مضيقه مالي هستن؟

ببين من باشم ميگم مامان جان ما اين ماه در شرف خرج و مخارج دكتر براي ني ني هستيم.راستش در توانمون نيست خيلي كمك كنيم😐😐😐ك حداقل بفهمن ميدونم!

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

خیلی ناراحت کنندست من نمیتونم تحمل کنم،روز اول به شوهرم گفتم ناراحت میشم به کسی پول بدی بهم نگی،الان اینقدر قسط داریم خودمونم پول نداریم اما یهوو میاد میگه مثلا200دادم خواهرم گناه داره قسط داره در حالی که اون مجرده و حقوقشم اندازه شوهر منه!منم فوری عکس العمل نشون نمیدم دو روز دیگه میگم عزیزم خدا رو شکر حقوق خواهرت این ماه فلان قد شده که بفهمه اون احتیاج نداره،جالبه خواهرش بهش نمیگه چقد پول دارم!

من هم به مامان بابام پنهانی پول میدم داداش هامم همینطور

من باید جوابگوی ریال به ریال پولی که بهم میده باشم نمیتونم به خانوادم بدم وگرنه میدادم

خدایا میدونم که دوسم داری میدونم که هوامو داری 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
بارها بهش گفتم بیا پولامونو جمع کنیم به دیگران پول نده خونه بخریم طلا بخریم میگه باشه ولی باز همون ک ...

ببخشیدا ولی عقل نداره. باهاش جدی و خشن رفتار کن تا حساب کار دستش بیاد مگه الکیه پولاتونو همینجوری ب باد بدین

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..

مامان من میخاد ی خونه تهران بخره پنهانی بدون اینکه بابام بفهمه قیمت خونه‌۱ میلیارد و خورده ایی حدود ۱۰۰ تومنشو میگه خواهرام میدن عیبیم نداره ۳ دنگشو میزنم ب اسم اونا!! میگه حق ندارین بابات بفهمه حالا بابای من ۳ سال پیش ی ساختمون ساخت ۱۰۰ تومن نیاز داشت مامانم بعش نداد مجبور شد بره ازیکی قرض بگیره

خیلی ناراحت کنندست من نمیتونم تحمل کنم،روز اول به شوهرم گفتم ناراحت میشم به کسی پول بدی بهم نگی،الان ...

دقیقا منم خواهرشوهرام براحتی از شوهرم پول میگیرن و پس نمیدن و حرصشو من میخورم

نه پیر نیستن درآمد خودشونو دارن ولی از ماهم پول میخوان..

عزيزم خب عادتشون داده. ....اونام قشنگ عادت کردن...و وظيفه شوهرت ميدونن....اگه حقوق نداشتن باز ي چيزي...ولي اگه حقوق دارن ک احتياجي ندارن... به شوهرت تا حالا دراين مورد چيزي گفتي؟

چرا پنهانی؟؟ 

خوب معلومه شوهر من یا زن برادرهام بفهمن میخوان هی دعوا راه بندازن ما هم پنهانی کمک میکنیم

نوش جونشون یه عمر زحمتمون رو کشیدن حالا ما هم یه گوشه ازش رو جبران میکنیم 

البته برادرهای من خیلی پول دارن پولی که کمک میکنن شاید نصف درآمد یک روزشون باشه ولی من خیلی ضعیف تر از اونهام ولی به چشمم دیدم از وقتی به مامان بابام کمک میکنم جایه پوله دو سع برابر پر میشع برادرهامم همین رو میگن 

مامان من میخاد ی خونه تهران بخره پنهانی بدون اینکه بابام بفهمه قیمت خونه‌۱ میلیارد و خورده ایی حدود ...

یعنی سه دنگشو ب اسم خالت؟ بزنه ب اسم شماها. صدتومن پول نصف دنگ هم نمیشه

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
عزيزم خب عادتشون داده. ....اونام قشنگ عادت کردن...و وظيفه شوهرت ميدونن....اگه حقوق نداشتن باز ي چيزي ...

بارها باهاش حرف زدم حتی یکبار بهش گفتم بهشون بده ولی بگو پس بدن ماهم زندگی داریم

مادرشوهرم خانم خوبی هستن من خودم همیشه به همسرم میگم بهشون ی مقدار پول بدن اینجوری احترام خودمم حفظ میشه هردوی اونام خوشحالن ولی خب مادرشوهرم همه جوره جبران میکنن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
من باید جوابگوی ریال به ریال پولی که بهم میده باشم نمیتونم به خانوادم بدم وگرنه میدادم

من خودم درآمد دارم و شاغلم وگرنه هیچ وقت از پول شوهرم که به پدر و مادرم پول نمیدادم 

شوهر من که یک ریال به من پول نمیده من هم به کسی حساب پس نمیدم