2777
2789
مرسی گلم 😘❤ الانم 6 ساله ازدواج کردم  چند سال داری

۲۱ سالمه دیگه دارم میرم تو ۲۲😅 ولی دوست ندارم سنمو بالا بگم

دوست پسرمم دوسال ازم بزرگتره

دوسالم هست باهمیم

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
۲۱ سالمه دیگه دارم میرم تو ۲۲😅 ولی دوست ندارم سنمو بالا بگم دوست پسرمم دوسال ازم بزرگتره دوسالم ه ...

پس هم سن هستیم عزیزم شوهرم ازم 12سال بزرگتره

انشاله همیشه کنار هم با لب خندون و خوشی وسلامتی گلم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس هم سن هستیم عزیزم شوهرم ازم 12سال بزرگتره انشاله همیشه کنار هم با لب خندون و خوشی وسلامتی گلم&nb ...

عزیزممممم

مرسی قربونت

تو همونی نیستی ک در مورد کادو دوست پسر ازت سوال کردم؟ خخخخخ

گفتی گرونه مگه دیوونه ای خخ؟

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

من تو این هفته کلا یک ساعت هم نخوابیدم الانم چشمام عین جغد بازن حالا اگه من خوابم میامد دخترم نمیزاشت بخوابما اون خوابش درست شده من بیخواب شدم

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
عالبه گلم خیلی خوشگله اره رنگ سیاه خیلی بهتره

جدی خوبه؟

یعنی میپسنده؟😕

نمیدونم اینو بخرم یا ساعت

اینا واقعا عالی بودن از خداشم باشه

انشالله همینطور باشه ک میگی

پس این از ساعت بهتره؟؟