2777
2789
عنوان

بیاین نظرتونو راجع به دستبندم بگین

853 بازدید | 65 پست

دوستان خوبم اینجا نه من شمارو میشناسم نه شما منو پس جای خوبی برا پز دادن نیست اینو گفتم که بدونین قصدم اصلا پز دادن نیست فقط دوست داشتم تو خوشحالیم شریکتون کنم چند ساله که ازین دستبندا خوشم اومده ولی قسمت نمیشد بخرم بعد ۱۸ سال زندگی مشترک همسرم دیشب سورپرایزم کرد اومد که دستبندو انگشترو برام خریده کلی ذوق کردم چون همسرم اصلا اهل اینکارا نیست هرچی بخوام تمام سعیشو میکنه بخره ولی سورپرایز کردنو تولدو ....کلا مناسبتارو بلد نیست ازینکارا بکنه و این اولین سورپرایز زندگیم بود 😍😍😍😍😍

مبارکه به دل خوش استفاده کنی

دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف .  به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا   پیک topic

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه گلم به دل خوش تو شادیااا دستت کنی💕💖

خدایا میدانم در کمترین زمان ممکن نیت دلم را به بهترین شکل میدهی من هنوز هم تورا ارحم الراحمین میدانم هنوز هم توراا با نام قاضی الحاجات میخوانم تنها همدم زندگیم معبود من شکرت