2777
2789
عنوان

بحث با همسایه بی ادب

185 بازدید | 6 پست

نصف شب زنگ زده گفته در پارکینگ کمی بازه کار شماست؟ گفتم نه، میگه آخه فقط ماشین شما تو پارکینگه، گفتم ما از دیروز ماشینمون همون جاست شاید یکی دیگه رفته بیرون. گفت خب با ریموت درو ببند، با ریموت زدم بسته نشد، رفتم پایین، تا منو دیدن زرتی درو بستن، گفتم خب چرا از اول نبستین فقط میخواستین منو بیدار کنین؟؟ بعدش کلی پررویی کرد منم جوابشو دادم و.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم ماموریته، فردا صبح میاد

بهش میگم حتما باید نصف شب بیدارم میکردی، خب درو می بستین صبح حرف میزدیم، گفت چون چراغتون روشنه فهمیدیم بیدارین، گفتم خب من با چراغ روشن میخوابم....

من معمولا باهاشون بحث نمیکنم هم بی فایده ست و هم میگم نکنه بخوان ماشینو پنجر کنن یا کلا آزار بدن آدم ...

یه ماه قبل زنگ زده خونمون به همسرم میگه چرا لاستیک ماشینتون کثیفه، پارکینگ کثیف میشه، همسرم گفته خب تو کوچه ساختمون سازی دارن کوچه کثیفه، میگه هر روز قبل از اومدن لاستیکو دم در بشور و بیا.... چون خودشون پارکینگ ندارن داره میمیره از حسودی