2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید برین شهرشون دیگه!

راه دیگه نداره که!

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
هیچی یروز اومدیم تحقیق حسابی همچیشونم فهمیدیم تقریبا و این شد پله اول اشنایی ازدواج

کیا رفتن تحقیق؟اخه من پدرم فوت کرده..ونمیخام فامیل ازمرحله خاستگاری در جریان باشن

کیا رفتن تحقیق؟اخه من پدرم فوت کرده..ونمیخام فامیل ازمرحله خاستگاری در جریان باشن

خودت و مامانت برو 

من و بابامو مامانم سه تایی رفتیم

در انتظار شیرین ترین لحظه ی زندگی
نمیدونم کی باید بره و چجوری تحقیق کنیم..پدرم فوت کرده

برادر نداری؟

پسرعمو پسرخاله و... که اعتماد داشته باشی!

اگه هیچکس نیست خودت برو و مادر

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
من که هرکی‌براش از اقوام و اشناها خواستگار میاد،من میفرستن تحقیق😊😊

چجوری تحقیق میکنین..من نمیدونم باید دقیقا چیکار کرد و چه سوالایی پرسید وکجاها رف

برادر نداری؟ پسرعمو پسرخاله و... که اعتماد داشته باشی! اگه هیچکس نیست خودت برو و مادر

داداش دارم ولی سنش کمه خیلی وارد نیس..مامانمم ازمن بدتره تجربه نداره وساده س..خودمم نمیدونم باید کجاها برم وچیا بپرسم ک بدردم بخوره واس شناخت