2777
2789
عنوان

خانمایی که تو عقد جدا شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1630 بازدید | 198 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم مگه الکیه خودشون ببندن من الان تقریبا یک سال و نیم دوساله نرفتم دادگاه ولی هروقت بخوام میتو ...

عه خوبه پس عزيزم اخه ميگم احضاريه بفرستن وطرف نره خودشون نبندن اين شوهرفاطمه اذيتش كردواقعانگرانم حقش رونخورن حالايه خانومي تاپيك زدكل گوگل روزيروروكردم براش اينقدرمن پيگيرم 😐

😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘
اره نبسته بودم ولی اجرای احکام نرفته بود نامزدم رفت اعسارزد وبه جریان افتاد‌....اره عفریتس حالا دختر ...

قبلافكرميكردم ازترسش رفت كاردست خودش دادفكركردخيلي زرنگه ولي الان واقعاميفهمم زرنگه خودش روانداخت جلوبه اين فكرنكردكه به جريان ميندازه ببين بايه قهرساده به كجافكركرده 😐😐😐😐😐😐😐

عه خوبه پس عزيزم اخه ميگم احضاريه بفرستن وطرف نره خودشون نبندن اين شوهرفاطمه اذيتش كردواقعانگرانم حق ...

نه گلم تا وقتی خودش نره دادگاه پیگیر نشه نه احضاریه میاد نه پرونده بسته میشه پرونده پیش خودشونه هروقت خواستی پیگیر بشی شماره پرونده و مدارکتو میبری درخواست میدی 

نفهمیدم چی گفتی😐خاک به سرم😕

دورازجونت گلم يه كم پيچيده گفتم 😄ميگم چندماه پيش كه گفتي نامزدت اعسارزده منم گفتم واچرارفته واسه خودش دردسردرست كرده وباعث به جريان انداختن پرونده شده حالافهميدم اقاي زرنگ دست خودش روانداخت جلوكه به نفعش بشه پيش خودش گفته تافاطمه نرفته خودم برم سروقت پرونده ميگم قهرتون ساده وسرچيزالكي بودولي اون سررفت دادگاه ببين چه مخه فهميدي عخشم 

دورازجونت گلم يه كم پيچيده گفتم 😄ميگم چندماه پيش كه گفتي نامزدت اعسارزده منم گفتم واچرارفته وا ...

فقط من اون موقع عضونبودم ولي تورودنبال ميكردم وخاموش حرص ميخوردم 😐😃

دورازجونت گلم يه كم پيچيده گفتم 😄ميگم چندماه پيش كه گفتي نامزدت اعسارزده منم گفتم واچرارفته وا ...

اره ولی وقتی اون رفت اعسارزد بازم پرونده نرفته بود اجرای احکام خودم رفتم بردمش اجرا😩😩😩😩😩😩